Διασκεδαστικές ιδέες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην Πανεπιστημιούπολη για Singles

12
Διασκεδαστικές ιδέες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην Πανεπιστημιούπολη για Singles
Λέει η Kim Kardashian "Κυριολεκτικά θα μείνεις σαν μόνος."

Kim Kardashian / Giphy

Αυτή την εποχή του χρόνου, ζευγάρια έχουν καταλάβει την πανεπιστημιούπολη. Κοιτάζουν με αγάπη ο ένας στα μάτια την τραπεζαρία. Περπατούν χέρι-χέρι μέχρι τη βιβλιοθήκη. Κάθονται λίγο πολύ κοντά ο ένας στον άλλο στην τάξη. Εάν είστε ελεύθεροι, συχνά δεν μπορείτε να μην παρατηρήσετε αυτά τα ευτυχισμένα ζευγάρια. Και με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να πλησιάζει, μπορεί να φαίνεται ότι προσπαθούν να τρίψουν την απίθανη ζωή σας στα ραντεβού στο πρόσωπό σας. Λοιπόν, αν είναι έτσι, το αστείο είναι μαζί τους γιατί το να είσαι single την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κατά τη διάρκεια του κολεγίου μπορεί πραγματικά να είναι πολύ διασκεδαστικό.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν πιο ικανό να δώσει συμβουλές για single την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από εμένα. Ποτέ δεν πέρασα ούτε μια φορά μια V-Day στην πανεπιστημιούπολη σε ραντεβού (για να μην παινευτώ!), αλλά περνούσα τόσο καλά κάθε χρόνο που ακόμα θυμάμαι τι ακριβώς έκανα. Έτσι, εάν είστε ελεύθεροι στην πανεπιστημιούπολη, να ξέρετε ότι μπορείτε ακόμα να κάνετε υπέροχες αναμνήσεις με τους φίλους σας.

Παρακολουθήστε την αγαπημένη σας rom com.

Υπάρχει χρόνος και μέρος για να παρακολουθήσετε μια ένοχη ευχαρίστηση από τη rom com, και είναι συνήθως όταν είστε κρυμμένοι στο δωμάτιό σας μια ψυχρή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τα προσωπικά μου αγαπημένα είναι Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι και L’Arnacœurαλλά κάποτε παρευρέθηκα σε έναν κοιτώνα για θέαση του Το σημειωματάριο που το μετατρέψαμε σε παιχνίδι ποτού. Εάν είστε άνω των 21 ετών και γνωρίζετε τα όριά σας, μπορείτε να δοκιμάσετε ή να δημιουργήσετε τους δικούς σας κανόνες για την ταινία της επιλογής σας. Αν νιώθετε υπερβολικά κυνικοί για την αγάπη, θα μπορούσα να σας προτείνω να παρακολουθήσετε μια ταινία Lifetime ή μια σαπουνόπερα; Είναι τόσο υπερβολικά που το δράμα μπορεί να γίνει ξεκαρδιστικό.

Κάντε μια δραματική ανάγνωση αποσπασμάτων από ένα ρομαντικό μυθιστόρημα.

Συγκεντρώστε μια ομάδα ανύπαντρων φίλων γύρω από ένα ρομαντικό μυθιστόρημα, το οποίο μπορείτε να παραλάβετε από το φαρμακείο για περίπου 5,00 $. Διαβάζετε εκ περιτροπής τα αυθάδη αποσπάσματα δυνατά με τις καλύτερες φωνές σας που κόβουν την ανάσα. Όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα, γράψτε τις δικές σας ιστορίες αγάπης των Mad Libs.

Ροζ γλάσο περιχύνεται σε ένα μπισκότο ζάχαρης σε σχήμα καρδιάς.

Giphy

Διακοσμήστε μπισκότα σε σχήμα καρδιάς.

Αν τα μηνύματα στις καρδιές καραμέλας, όπως «Να είσαι δικός μου» και «Ας φιληθούμε», απλά δεν μιλούν στην ψυχή σου φέτος, γράψε τα κυνικά μηνύματα που θα κάνουν. Δεν χρειάζεται να δώσετε χρήματα για προσαρμοσμένες καρδιές καραμέλας. Χτυπήστε μια δέσμη μπισκότων σε σχήμα καρδιάς και παγώστε τα σύμφωνα με την επιθυμία της (παγωμένης μαύρης) καρδιάς σας. Οι ελεύθεροι φίλοι σας σίγουρα θα ξεκαρδιστούν όταν τους προσφέρετε γλυκά μπισκότα με όχι και τόσο γλυκά μηνύματα.

Φτιάξτε παλιούς βαλεντίνους.

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν αφορά μόνο τη ρομαντική αγάπη (φωνάξτε τη γιαγιά μου ότι είναι ο Βαλεντίνος μου κάθε χρόνο!), γιορτάστε τις σχέσεις σας με την οικογένεια, τους φίλους, τους συγκάτοικους, τους συμμαθητές και τους αγώνες του Tinder. Οι φίλοι μου και εγώ το κάναμε μια μέρα όταν ήμασταν τελειόφοιτοι στο κολέγιο, και είχαμε χαρτί κατασκευής, ψαλίδι, πετσέτες, μαρκαδόρους, τα πάντα. Όχι μόνο οι τέχνες και οι χειροτεχνίες μειώνουν το άγχος, αλλά ήταν διασκεδαστικό να φτιάχνουμε αναιδείς βαλεντίνους για τους συγκατοίκους μας, τους συμβούλους διατριβής (αλλά μόνο αυτούς με αίσθηση του χιούμορ) και τους μάγκες με τους οποίους είχαμε βγει μία ή δύο φορές. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να πείτε «Μέχρι στιγμής, φαίνεσαι κουλ» από ένα σπιτικό βαλεντίνο.

Ανεβείτε στην τραπεζαρία στην πανεπιστημιούπολη. μπορεί να κάνει κάτι ιδιαίτερο.

Μην σκεφτείτε καν να βγείτε έξω για φαγητό την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χωρίς να κάνετε κράτηση πρώτα. Αν δεν έχετε, μην ανησυχείτε! Εκεί μπαίνει η τραπεζαρία σας στην πανεπιστημιούπολη. Η δική μου, η οποία κάθε δεύτερη μέρα ήταν μια τραπεζαρία που φροντίζει να τρώτε μόνοι σας, κάποτε έριξε ένα θεματικό δείπνο καθιστικού. Λευκά τραπεζομάντιλα και βάζα με τριαντάφυλλα κοσμούσαν τα τραπέζια και το προσωπικό της κουζίνας λειτούργησε ως αναμονή. Δεν μπορούσα να πιστέψω την τύχη μου. Το κανονικό μου χτύπημα του γεύματος είχε σπάσει ξαφνικά τη μονοτονία της τραπεζαρίας και ήμουν ένας από τους λίγους ανθρώπους εκεί που το απολάμβανα.

Πάρτε το BFF σας σε μια ημερομηνία.

Το εξάμηνο μετά τις σπουδές μου στο εξωτερικό στην Αργεντινή, ένας φίλος μου από το πρόγραμμα σπουδών μου στο εξωτερικό πήγε από το κολέγιό του στο δικό μου για μια επίσκεψη. Ήταν το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, και παρόλο που δεν ενδιαφερόμασταν πολύ ο ένας για τον άλλον, προγραμματίσαμε ένα ραντεβού ούτως ή άλλως, απλώς για διασκέδαση. Έκανα κράτηση σε ένα πολυτελές εστιατόριο της Αργεντινής και ντυθήκαμε στα εννιά. Μετά το δείπνο, κάναμε μια οδήγηση κατά μήκος του ποταμού και μετά ήπιαμε ένα κοκτέιλ σε ένα φανταχτερό μπαρ. Ακριβώς επειδή είστε ελεύθεροι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να την αντιμετωπίσετε σαν μια ειδική περίσταση.

Σχεδιάστε ένα Σαββατοκύριακο μακριά με φίλους.

Αυτή η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει την Τρίτη, η οποία δεν είναι ιδανική για ταξίδια, αλλά μπορείτε ακόμα να αποσπάσετε την προσοχή σας από αυτό που συνήθως θεωρείται ρομαντική γιορτή, αν έχετε κάτι να περιμένετε. Εάν έχετε φίλους γυμνασίου σε κολέγια κοντά, σκεφτείτε να προγραμματίσετε μια επίσκεψη. Διαφορετικά, συμβουλευτείτε τους φίλους του κολεγίου σας σχετικά με ένα ημερήσιο ταξίδι ή ένα σαββατοκύριακο εκτός πανεπιστημιούπολης μετά την V-Day. Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού μπορεί να σας αποσπάσει από το κρύο, από τη μοναξιά, από σχεδόν οτιδήποτε. Στην πραγματικότητα, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του δεύτερου έτους μου, οι φίλοι μου και εγώ κάναμε μια δίωρη βόλτα με το τρένο από την πόλη του κολεγίου μας στη Νέα Υόρκη, όπου πήγαμε σε μια συναυλία της Kesha σε ένα κλαμπ 18+. Η ατμόσφαιρα μας έκανε να νιώθουμε ότι ήμασταν πολύ μακριά από τα βιβλία μας και από τις παραδοσιακές γιορτές του Αγίου Βαλεντίνου. Είχαμε μια έκρηξη και επιστρέψαμε στην πανεπιστημιούπολη ανανεωμένοι και ενθουσιασμένοι για να προγραμματίσουμε μια άλλη εκδρομή.

Ο Μπίλμπο Μπάγκινς τρέχει κάτω από τη λωρίδα και λέει "Πάω σε μια περιπέτεια."

Το Χόμπιτ / Giphy

Εκμεταλλευτείτε την άδεια πανεπιστημιούπολη και κάντε λίγο περισσότερο θόρυβο από το συνηθισμένο.

Καθώς το απόγευμα της V-Day φεύγει, τα ζευγάρια συρρέουν σε μπιστρό εκτός πανεπιστημιούπολης και σε παγοδρόμια. Εάν δεν έχετε σχέδια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εξετάστε το ενδεχόμενο να εξερευνήσετε την άδεια πανεπιστημιούπολη. μάλλον δεν θα ενοχλήσεις κανέναν. Διοργανώστε ένα κυνήγι οδοκαθαριστών για φίλους. Απολαύστε να πιάσετε το αγαπημένο σας μηχάνημα στο γυμναστήριο ή το μεγαλύτερο κομμάτι πίτας στην τραπεζαρία. και δυναμώστε τη μουσική σας λίγο πιο δυνατά από το συνηθισμένο για ένα χορευτικό πάρτι σε κοιτώνα.

Αν είσαι ελεύθερος/η την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο κολέγιο, δεν έχεις τίποτα να θρηνήσεις και όλα να περιμένεις! Δεν χρειάζεται να προσποιούμαστε ότι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν συμβαίνει. Πάρτε τους φίλους σας και γιορτάστε όπως θέλετε να γιορτάσετε.

Bir cevap yazın