Θέλετε να σπουδάσετε επιστήμη υπολογιστών ή μηχανική στο εξωτερικό; Να τι πρέπει να ξέρετε…

3
Θέλετε να σπουδάσετε επιστήμη υπολογιστών ή μηχανική στο εξωτερικό;  Να τι πρέπει να ξέρετε…

Φιλόδοξος? Καριέρα; Θέλετε να κερδίσετε πολλά χρήματα; Η μελέτη της Επιστήμης ή της Μηχανικής Υπολογιστών είναι ένας σίγουρος τρόπος για να εκπληρώσετε αυτές τις ανάγκες. Και τα δύο θέματα προσφέρουν εξαιρετικές προοπτικές – και όταν πρόκειται να επιλέξετε μια επαγγελματική πορεία, θα έχετε ατελείωτες επιλογές.

Οι σπουδές στο εξωτερικό είναι μια ευκαιρία που δίνεται μια φορά στη ζωή. Όχι μόνο οι αιτήσεις εργασίας σας θα ξεχωρίζουν από το πλήθος, αλλά θα εξελιχθείτε και ως άτομο. Οι σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ ή την Αυστραλία θα σας δώσουν την ευκαιρία να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα, να κάνετε φίλους από όλο τον κόσμο και να γίνετε μια καλύτερη, πιο σίγουρη εκδοχή σας.

σπουδές στο εξωτερικό στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ ή την Αυστραλία

Ακούγεται καλό; Έτσι νομίζαμε. Ακολουθούν μερικά ακόμη πράγματα που ίσως θέλετε να γνωρίζετε:

Πού μπορώ να σπουδάσω πληροφορική ή μηχανική στο εξωτερικό;

Η Επιστήμη των Υπολογιστών και η Μηχανική Υπολογιστών είναι δημοφιλή μαθήματα σε όλο τον κόσμο. Το INTO συνεργάζεται με αναγνωρισμένα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία – προσφέροντας στους διεθνείς φοιτητές την ευκαιρία να σπουδάσουν τα πτυχία των ονείρων τους. Όπου κι αν σπουδάζετε, θα λάβετε υποστήριξη καθώς αναπτύσσετε τις δεξιότητες στην αγγλική γλώσσα και τις ακαδημαϊκές σας γνώσεις πριν ξεκινήσετε το πτυχίο σας. Θα μπορούσατε να σπουδάσετε σε:

Queen’s University Belfast

Το 9 του Ηνωμένου Βασιλείουου Το παλαιότερο πανεπιστήμιο και μέλος του διάσημου Ομίλου Russell, το Queen’s University Belfast είναι γνωστό για την αριστεία στην επιστήμη των υπολογιστών και τη μηχανική. Βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής ανάπτυξης, χρηματοδοτώντας κορυφαία παγκόσμια έρευνα που ενημερώνει κάθε πτυχίο της. Ο Dennise εξηγεί, «Το Μπέλφαστ έχει πολύ ιστορικό υπόβαθρο μηχανικής και το Queen’s κατανοεί αυτούς τους μηχανικούς πολιτισμούς. Η μελέτη εδώ σου δίνει επίσης κίνητρο».

INTO Queens, σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο

Κρατικό Πανεπιστήμιο του Όρεγκον

Το OSU κατατάσσεται στο κορυφαίο 1,4% των πανεπιστημίων σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας κορυφαία εκπαίδευση σε ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον μάθησης. Οι φοιτητές επιστήμης υπολογιστών μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά ειδικοτήτων, όπως η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και η ρομποτική, με εργαστήρια αιχμής και άλλες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για φοιτητές μηχανικών.

Ο Pavan απόλαυσε πολύ το τοπίο, λέγοντας: «Είναι μια ήσυχη πόλη και τα βουνά που περιβάλλουν το Corvallis σαν την κοιλάδα είναι πολύ όμορφα».

INTO OSU, σπουδές στις ΗΠΑ

Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας

Το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας, το οποίο βρίσκεται στην πιο ηλιόλουστη μεγάλη πόλη της Αυστραλίας, το Περθ, συγκαταλέγεται στα 100 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου (QS World University Rankings 2023). Εδώ, θα βρείτε τρία διαφορετικά εργαστήρια υπολογιστών για φοιτητές επιστήμης υπολογιστών – τα οποία είναι όλα ανοιχτά 24/7. Οι φοιτητές μηχανικών μπορούν να συνεργαστούν και να γίνουν δημιουργικοί στο EZONE, έναν κόμβο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για την τεχνολογική καινοτομία.

σπουδές στην Αυστραλία

Πώς είναι πραγματικά να σπουδάζεις στο εξωτερικό;

Έχουμε ήδη καλύψει ορισμένα από τα πλεονεκτήματα του πτυχίου σας σε διαφορετική χώρα – αλλά τι είναι αυτό Πραγματικά θέλεις να είσαι διεθνής φοιτητής; Είναι η εμπειρία μιας ζωής, αλλά μπορεί να είναι τρομακτική. Ευτυχώς, το INTO προσφέρει υποστήριξη από ειδικούς σε κάθε βήμα – από την αίτηση για βίζα μέχρι την επιλογή του πτυχίου σας. Γι’ αυτό μας επιλέγουν τόσοι πολλοί διεθνείς φοιτητές.

Ο Pavan, από την Ινδία, σπούδασε στο Oregon State University – αλλά ξεκίνησε το ταξίδι του με το INTO. «Νιώθω ότι ένας φοιτητής έχει όλα τα σωστά εργαλεία που τον βοηθούν να μεταβεί καλύτερα στο πανεπιστήμιο. Ο μαθητής μπορεί να λάβει πολλή ακαδημαϊκή και πολιτιστική υποστήριξη στο πρόγραμμα μονοπατιών.»

«Η ανάληψη ενός βασικού μαθήματος μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μόρια για το πτυχίο σας πριν ξεκινήσετε, καθώς και να σας βοηθήσει να κατανοήσετε την αγγλική γλώσσα και τα διαφορετικά στυλ διδασκαλίας. Το προσωπικό του INTO είναι εδώ για να σας βοηθήσει και να σας υποστηρίξει στο ταξίδι σας.”

Η μελέτη ενός μαθήματος INTO pathway σάς διευκολύνει στην εμπειρία σπουδών στο εξωτερικό, που περιβάλλεται από ένα ισχυρό δίκτυο υποστήριξης άλλων διεθνών φοιτητών. Είστε όλοι μαζί.

Πού θα μπορούσε να με οδηγήσει ένα πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών ή στη μηχανική;

Λοιπόν, λαμβάνοντας υπόψη ότι και οι δύο είναι τεράστιοι τομείς εργασίας που μόνο προβλέπεται ότι θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται, οι ευκαιρίες είναι ατελείωτες. Θα αποφοιτήσετε με ένα πτυχίο υψηλής αξίας – και, έχοντας σπουδάσει στο εξωτερικό, θα έχετε το πλεονέκτημα που χρειάζεστε για να διαπρέψετε.

Ως πτυχιούχος πληροφορικής, θα μπορούσατε να γίνετε:

  • Ένας αναλυτής δεδομένων
  • Ένας προγραμματιστής λογισμικού
  • Σχεδιαστής UX
  • Ένας προγραμματιστής βιντεοπαιχνιδιών

Ως φοιτητής μηχανικής, συνήθως θα μελετήσετε ένα πτυχίο ειδικού σχεδιασμένο να σας προετοιμάσει για έναν συγκεκριμένο κλάδο. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • πολιτικού μηχανικού
  • Μηχανολογία
  • Ηλεκτρονική και Ηλεκτρολογία
  • Χημική Μηχανική

Όπου θέλετε να πάτε, το INTO μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις σπουδές στην επιστήμη των υπολογιστών και τη μηχανική μαζί μας, επισκεφθείτε το η ιστοσελίδα μας.

Μπορεί επίσης να θέλετε να διαβάσετε το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ ή την Αυστραλία – πού πρέπει να σπουδάσετε;

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε Facebook, Κελάδημα, Ίνσταγκραμ, LinkedIn, YouTube και Τικ Τοκ.

Bir cevap yazın