Ιδέες για χειμερινά ραντεβού για φοιτητές: Κερδίστε τα χειμερινά μπλουζ

8
Ιδέες για χειμερινά ραντεβού για φοιτητές: Κερδίστε τα χειμερινά μπλουζ

Μερικές φορές φαίνεται ότι είναι πιο εύκολο να βρεις μοναδικές ιδέες για ραντεβού όταν ο καιρός είναι ζεστός και ηλιόλουστος παρά όταν είναι σκοτάδι και κρύο. Υπάρχει επίσης το γεγονός ότι όταν είναι σκοτάδι και κρύο, είναι αρκετά δύσκολο να παραμείνετε αρκετά παρακινημένοι για να πάτε στην τάξη, πόσο μάλλον να φύγετε από το δωμάτιό σας όταν δεν είναι απαραίτητο. Ακριβώς επειδή νυχτώνει νωρίς και είναι αρκετά κρύο για να προκαλέσει τσούξιμο δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν υπέροχες ιδέες για χειμερινά ραντεβού εκεί έξω.

Εάν ζείτε σε ένα χιονισμένο κλίμα, θα μπορείτε να απολαύσετε πολλές υπαίθριες δραστηριότητες (φροντίστε να το κάνετε φόρεμα για τον καιρό), αλλά για τις μέρες που κάνει πολύ κρύο για να βγεις έξω, έχεις άλλες επιλογές. Σκεφτείτε να φτιάξετε (και μετά να φάτε) ένα σπίτι με μελόψωμο, να περάσετε μια ρομαντική βραδιά με φοντί ή να δείτε μια ταινία. Η ζωή στο νότο μπορεί να κάνει λίγο πιο δύσκολο να πάτε για χιονοπέδιλα, αλλά πιθανότατα μπορείτε ακόμα να βρείτε μια τελετή φωταγώγησης δέντρων ή μενόρας ή να αγοράσετε εισιτήρια για Ο Καρυοθραύστης στην πλησιέστερη πόλη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν μερικές ιδέες στο παρακάτω διάγραμμα που θα σας γαργαλήσουν.

Γράφημα ιδεών για το χειμώνα

Κείμενο: Megan Clendenon; Σχεδιασμός: Katelyn Brush και Heidi Fitzgerald

Ενώ ορισμένες από αυτές τις ιδέες για ραντεβού είναι δωρεάν, άλλες μπορεί να κοστίζουν αρκετά χρήματα. Σκεφτείτε να διαβάσετε Ιδέες ημερομηνιών για έναν προϋπολογισμό αν θέλετε να πάρετε τον σύντροφό σας σε μια ημερομηνία που δεν θα σπάσει τα χρήματα.

Bir cevap yazın