Κατάλογος Συμβούλων Πράσινων Επενδύσεων

5
Κατάλογος Συμβούλων Πράσινων Επενδύσεων

Εάν θέλετε τα χρήματά σας να βοηθήσουν στη μετάβαση στην οικονομία καθαρής ενέργειας, οι περισσότεροι επενδυτικοί σύμβουλοι πιθανότατα θα προσπαθήσουν να σας εξυπηρετήσουν βρίσκοντας μερικά πράσινα αμοιβαία κεφάλαια για εσάς.

Υπάρχουν τώρα εκατοντάδες αμοιβαία κεφάλαια και ETF που χαρακτηρίζονται ως πράσινα, αλλά πολλά δεν θα συναντηθούν τα δικα σου ορισμός του τι είναι «πράσινο». Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι δεν θα αποεπενδύεστε πλήρως από τα ορυκτά καύσιμα, δεν θα επενδύσετε στην πυρηνική ενέργεια ή θα κατέχετε πάρα πολλά αποθέματα μη ορυκτών καυσίμων όπως η Apple (AAPL) και το Facebook (FB) και όχι αρκετές εταιρείες που εστιάζουν στο πράσινο όπως η Tesla (TSLA).

Ένας σύμβουλος επενδύσεων που δεν θεωρεί ότι η επένδυση αξιών είναι σημαντική δεν θα είναι επίσης ιδιαίτερα καλός στην επιλογή επενδύσεων που ταιριάζουν με τις αξίες σας. Επομένως, είναι λογικό να επιλέξετε έναν ειδικό.

Παρακάτω είναι μια λίστα με τις εξειδικευμένες εταιρείες παροχής επενδυτικών συμβουλών με επίκεντρο το περιβάλλον που γνωρίζω. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα, οπότε αν γνωρίζετε από αυτά, αφήστε ένα σχόλιο. Θα ήθελα να επεκτείνω αυτή τη λίστα για να έχω τουλάχιστον ένα σε κάθε πολιτεία. Μέχρι τότε, οι περισσότεροι σύμβουλοι θα πρέπει να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας εξ αποστάσεως.

Όνομα και σύνδεσμος ιστότοπου κατάσταση Πόλη Γιατί θα πρέπει να θεωρείται πράσινο (τα λόγια του συμβούλου)
JPS Global Investments CA Άγιος Κάρολος Επικεντρωμένη στην πράσινη επένδυση από το 2007, η JPS προσφέρει χαρτοφυλάκια Πράσινης Οικονομίας, Πράσινο Εισόδημα και προσαρμοσμένα χαρτοφυλάκια χαμηλών εκπομπών άνθρακα.
Green Alpha Advisors CO Ογκόλιθος Οι συνεργάτες μας διαχειριστές χαρτοφυλακίου διαχειρίζονται μαζί βιώσιμες επενδυτικές στρατηγικές χωρίς ορυκτά καύσιμα από το 2002.
BSW Wealth Partners CO Ντένβερ και Μπόλντερ
Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Hansen NY Φαγιέτβιλ
Nourish Wealth Management NY Κίνγκστον Sustainable, Responsible, Impact Investing: σχεδιασμός χαρτοφυλακίου που είναι ευαίσθητος στις προσωπικές σας αξίες
Χρήματα με μια αποστολή SC Βοστώνη Κοινωνικά υπεύθυνες, χωρίς ορυκτά καύσιμα και επενδύσεις με αντίκτυπο – Σας βοηθάμε να ευθυγραμμίσετε τις αξίες σας και την οικονομική σας ζωή.
NC Άσβιλ
MA Τσάρλεστον
GreenVest CA Πεταλούμα 100% κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνη επένδυση για μεμονωμένους επενδυτές/καταπιστεύματα από το 2004.
MA Άρλινγκτον
VT Wells & Montpelier

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ: Η συμπερίληψη σε αυτόν τον κατάλογο δεν θα πρέπει να θεωρείται ως έγκριση οποιουδήποτε επενδυτικού συμβούλου. Για να συμπεριληφθούν, οι σύμβουλοι πρέπει απλώς να έχουν άδεια και να έχουν περιβαλλοντικές αξίες επενδύοντας σε περίοπτη θέση στους ιστότοπούς τους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο συγγραφέας είναι ερευνητής αναλυτής της JPS Global Investments.

Bir cevap yazın