Κριτική μη τοξικών μαγειρικών σκευών και σκευών ψησίματος Caraway — Παλιός Κόσμος Νέος

7
Κριτική μη τοξικών μαγειρικών σκευών και σκευών ψησίματος Caraway — Παλιός Κόσμος Νέος

Πέρυσι ο σύζυγός μου και εγώ ανανεώσαμε πλήρως τα πιάτα, τα σκεύη και τα σκεύη μαγειρικής μας. Ήθελα ολόλευκα τα πάντα για τα πιάτα μας για να τα κάνω απλά, κλασικά και διαχρονικά. Επίσης, αντικαταστήσαμε πολλά χρόνια αταίριαστα σκεύη με ένα νέο ασορτί σετ. Για τα μαγειρικά σκεύη, υπήρχε μόνο μία επιλογή για μένα – το Caraway! Τους παρακολουθούσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τότε που έμαθα ότι δημιουργούν κεραμικά μη τοξικά σκεύη με μεγάλη εκτίμηση. Αγοράσαμε το Σετ μαγειρικά σκεύη με κύμινο πέρυσι, και τώρα συνεργάζομαι με την Caraway για να μοιραστώ το νέο τους Σετ σκευών ψησίματος!

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών.

Αντικολλητικά και Μη Τοξικά Μαγειρικά Σκεύη

Για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τα αντικολλητικά τηγάνια συνδέονταν με τις infomercials και τους σιωπηλά αυξανόμενους ψίθυρους του γεγονότος ότι ήταν τοξικά. Θυμάμαι ότι είχα δει μια εικόνα ή ένα βίντεο πριν από μερικά χρόνια που έδειχνε πώς η έκρηξη αερίων σε αντικολλητικά τηγάνια σκότωνε πουλιά ή κάτι τέτοιο. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν υπερβολικό, αλλά μου τράβηξε την προσοχή! Αντικολλητικό σήμαινε τοξικό, σε ό,τι με αφορούσε. Ήταν το πρώτο από τα πολλά σημάδια ότι έπρεπε να ψάξω για μη τοξικά μαγειρικά σκεύη. Με τα χρόνια, δεν είχα δει πολλές νέες μάρκες να καλύπτουν την ανάγκη τόσο για αντικολλητικά όσο και για μη τοξικά σκεύη μαγειρικής κατσαρόλες και τηγάνια. Το να έχετε τώρα κατσαρόλες, τηγάνια, φύλλα μπισκότων και άλλα, αισθάνεστε ασφαλείς και καταπληκτικοί.

Επιθεώρηση μη τοξικών σκευών ψησίματος και μαγειρικών σκευών Caraway

Επιβραδύνοντας

Οι οδηγίες για το κύμινο σας ενθαρρύνουν να αποφύγετε το μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες. Είμαι ανυπόμονος μάγειρας και ο σύζυγός μου είναι σιγανή και χαμηλή κουζίνα. Μπορεί συχνά να τον δούμε να χαμηλώνει τη σόμπα αφού την ανάψω. Παραδέχομαι ότι μαγειρεύοντας στις παλιές, λεπτές κατσαρόλες και τηγάνι μου σε δυνατή φωτιά, πολύ ανυπόμονα, συχνά έβγαζα υπερβολικά πράγματα και μαγειρεύω άνισα. Η επιβράδυνση του μαγειρέματος σε μέτρια φωτιά σε ένα κεραμικό τηγάνι που τα μαγειρεύει πιο ομοιόμορφα δεν ήταν εύκολη, αλλά ήταν τόσο χρήσιμη.

Πραγματικά αντικολλητικά μαγειρικά σκεύη – Καθαρίζονται τόσο εύκολα!

Καθώς οι επιφάνειες είναι εγγενώς αντικολλητικές, τα μαγειρικά σκεύη και τα σκεύη ψησίματος καθαρίζονται εξαιρετικά εύκολα. Το καμένο τυρί από πίτσα ψημένη στο φούρνο γλιστράει αμέσως. Μην κρίνετε, ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος που αφήνει την πίτσα στο φούρνο λίγο πολύ χαχα! Και ακούγομαι σαν το αντίθετο μιας χαρούμενης νοικοκυράς με την ανάγκη μου να μαγειρεύω γρήγορα σε δυνατή φωτιά για να τελειώσει και να μισώ να πλένω πιάτα. Είναι αυτό που είναι. Αλλά χρησιμοποιώντας το Caraway μου έκανε και τα δύο πιο εύκολα.

Συνολικές σκέψεις για τα μη τοξικά μαγειρικά σκεύη από κύμινο

Δεν είχα ποτέ μαγειρικά σκεύη που να είναι τόσο καλά. Είναι τόσο απλό. Κάθε κομμάτι αξίζει την επένδυση. Ομαλή θέρμανση τριγύρω, μη τοξικό, αντικολλητικό, εύκολο στο καθάρισμα. Και η διαθεσιμότητα των χρωμάτων δεν βλάπτει επίσης – οι κατσαρόλες, τα τηγάνια και τα σκεύη ψησίματος από κατιφέ μου φέρνουν τόση χαρά! Το χρώμα είναι τόσο χαρούμενο. Τα μαγειρικά σκεύη υπάρχουν στην κουζίνα μας εδώ και σχεδόν ένα χρόνο και τα σκεύη ψησίματος είναι καινούργια. Ελπίζουμε να τα χρησιμοποιήσουμε όλα για πολλά χρόνια ακόμα! Σίγουρα θα σας ενημερώνω για αυτό.


Ας Συνδεθούμε!

Bir cevap yazın