Μάθετε πώς να κάνετε αυτή την υπέροχη φυλή σκύλων στο σπίτι

0
Μάθετε πώς να κάνετε αυτή την υπέροχη φυλή σκύλων στο σπίτι

Το Drever είναι μια ενεργητική φυλή που της αρέσει να παίζει πολύ σε διάφορα μέρη. Είναι θαρραλέοι και ευκίνητοι που είναι πολύ στοργικοί με τον αφέντη τους. Είναι καχύποπτο με τους ξένους και κάνει καλούς φύλακες ενώ εκπαιδεύεται σωστά. Αυτές οι ράτσες μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να εκπαιδεύονται για έναν ιδιοκτήτη για πρώτη φορά, γι’ αυτό, κάντε διεξοδική έρευνα πριν τις φέρετε στο σπίτι.

Χρειάζονται έναν δυνατό προπονητή που να τους εκπαιδεύει καλά και να τους κάνει ικανούς. Ο Drever χρειάζεται μια μέτρια ποσότητα άσκησης καθημερινά, επομένως, κάντε τη ρουτίνα ανάλογα. Εδώ θα μάθετε περισσότερα για τις μεθόδους και τη διαδικασία εκπαίδευσής τους.

Πότε να εκπαιδεύσετε τον Drever σας;

Η εκπαίδευση του Drever σας μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία, καθώς ποτέ δεν είναι αργά για αυτό. Ωστόσο, η πρώιμη εκπαίδευση και η κοινωνικοποίηση είναι πολύ σημαντικές που μπορούν να ξεκινήσουν όταν φτάσουν περίπου τις 8 εβδομάδες. Στη συνέχεια, καθώς φτάνουν τις 4 εβδομάδες περίπου, ξεκινούν την προηγμένη εκπαίδευσή τους, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων παιχνιδιών και αθλημάτων για σκύλους.

Εικόνα δύο Drever που κάθονται μαζί.
Πηγή εικόνας: Pinterest

Το να συστηθείτε ως ηγέτης τους είναι απαραίτητο, ώστε να μην επιδείξουν αποδεκτή συμπεριφορά στο μέλλον. Επιπλέον, ξεκινήστε τη βασική τους εκπαίδευση με απλές εντολές όπως «κάτσε», «έλα» και «φύγε». Ομοίως, αυξήστε τη δυσκολία για προχωρημένη εκπαίδευση και διδάξτε νέες εντολές

Πού να εκπαιδεύσετε τον οδηγό σας;

Ο Drever είναι ένας έξυπνος σκύλος που απορροφά εύκολα τη διαδικασία εκπαίδευσης, επομένως είναι καλύτερο να τον εκπαιδεύσετε στο σπίτι. Κοιτάζοντας την ηλικία των κουταβιών τους, το πιο φιλικό περιβάλλον είναι το σημείο όπου μεγαλώνουν σωστά. Μαθαίνουν γρήγορα μέσω της παρατήρησης και αρχίζουν να το κάνουν την επόμενη φορά.

Για να αρχίσουν να αναπτύσσονται, η προηγμένη εκπαίδευσή τους είναι κατάλληλη σε ανοιχτούς χώρους όπως πάρκα, αυλές, δρόμους και ούτω καθεξής. Επιπλέον, κοινωνικοποιήστε τα στον εξωτερικό κόσμο ως προς το πού νιώθουν άνετα με άλλους ανθρώπους και κατοικίδια. Εάν δυσκολεύεστε να τα εκπαιδεύσετε, τότε αναζητήστε ένα κέντρο εκπαίδευσης όπου θα εκπαιδεύονται σωστά.

Πώς να ορίσετε την εργασία για το Drever

Ο καθορισμός καθηκόντων είναι ένα από τα δύσκολα πράγματα κατά την ιδιοκτησία ενός σκύλου, ειδικά για τον πρώτο ιδιοκτήτη. Ο καθορισμός του πρώτου τους καθήκοντος είναι πάντα δύσκολος, γι’ αυτό φροντίστε να το κάνετε σωστά. Επίσης, ο Drever μερικές φορές παθαίνει πείσμα, οπότε να έχετε υπομονή και συνέπεια μαζί τους.

Ο Ντράβερ τρέχει μέσα στη ζούγκλα.
Πηγή εικόνας: Instagram

Αρχικά, ξεκινήστε δίνοντας οπτική αναπαράσταση που δίνει μια σαφή εικόνα του έργου τους. Δείξτε πώς γίνεται η εργασία που τους έχει ανατεθεί και επιβραβεύστε τους όταν είναι σωστή. Επιπλέον, να τους θυμίζετε πάντα ότι είναι ηγέτες καθώς προσπαθούν πάντα να ευχαριστήσουν τον κύριό τους με δεξιότητες.

Εκπαιδευτική Διαδικασία

Υπάρχουν διάφορες διαδικασίες εκπαίδευσης του σκύλου σας, αλλά πάντα επιλέγετε αυτό που είναι εύκολο για εσάς και τον Drever. Όλες οι διαδικασίες και οι στρατηγικές εκπαίδευσης μπορεί να μην είναι για κάθε σκύλο. Παρακάτω είναι μερικές αποτελεσματικές μέθοδοι που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για κάθε σκύλο στην εκπαίδευσή του.

Θετική ενίσχυση: Αυτή η μέθοδος είναι πάντα η καλύτερη και εύκολη όπου δείχνεις μόνο θετική στάση και συμπεριφορά απέναντι στον σκύλο σου. Τους ενθαρρύνει και τους παρακινεί να τα πάνε καλύτερα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και στην καθημερινότητά τους. Επιπλέον, μην χρησιμοποιείτε σκληρά λόγια ή σωματική τιμωρία γιατί θα έχει αντίστροφο αποτέλεσμα και θα επηρεάσει την υγεία τους.

Κοινωνικοποίηση: Μια άλλη εκπαιδευτική διαδικασία είναι η σωστή κοινωνικοποίηση από μικρή ηλικία. Βοηθά να τονώσει την αυτοπεποίθησή τους, να είναι λιγότερο επιθετικοί και να έχουν αυτοπεποίθηση απέναντι σε αγνώστους. Εάν έχετε άλλα κατοικίδια εκτός από τον Drever, τότε σίγουρα χρειάζεται κοινωνικοποίηση. Δεν τους αρέσουν τα άλλα ζώα, επομένως, η κοινωνικοποίηση τους βοηθά να τα πάνε καλά.

Ηγεσία: Πριν ξεκινήσετε την εκπαίδευσή τους, διατηρήστε μια σταθερή ηγεσία σε αυτά. Μερικές φορές μπορεί να επιδείξουν κυρίαρχη συμπεριφορά, γι’ αυτό διδάξτε τους κατάλληλους τρόπους συμπεριφοράς. Ο Drever αντιδρά επίσης καλά με τον ιδιοκτήτη που είναι υπομονετικός, συνεπής και είναι ο ηγέτης του πακέτου.

Επισκεφθείτε το Doglime για περισσότερες διαδικασίες και τεχνικές εκπαίδευσης φυλών.

Bir cevap yazın