Μάθετε τις μεθόδους για να τους εκπαιδεύσετε στο σπίτι μόνοι σας

2
Μάθετε τις μεθόδους για να τους εκπαιδεύσετε στο σπίτι μόνοι σας

Το English Foxhound είναι μια έξυπνη και θαρραλέα φυλή που απορροφά την προπόνηση εύκολα με την κατάλληλη καθοδήγηση. Είναι καλός σύντροφος για τζόκερ και δρομείς καθώς μπορούν να τρέξουν για πολλά μίλια χωρίς διάλειμμα. Αυτές οι φυλές χρειάζονται έναν ισχυρό εκπαιδευτή που τους παρέχει συνεπή εκπαίδευση. Με την κατάλληλη εκπαίδευση, ακολουθούν κάθε εντολή που δίνει ο ιδιοκτήτης τους.

Η εκπαίδευση του σκύλου σας απαιτεί χρόνο, υπομονή και αγάπη, ως εκ τούτου, για να κάνετε το σκυλί σας να συμπεριφέρεται σωστά και να το εκπαιδεύσετε πλήρως. Εδώ σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε περισσότερες τεχνικές και μεθόδους εκπαίδευσης για να εκπαιδεύσετε το English Foxhound σας.

Πότε να εκπαιδεύσετε το αγγλικό Foxhound

Η εκπαίδευση των Αγγλικών Foxhound θα πρέπει να ξεκινά όταν μεγαλώσουν περίπου 8 εβδομάδες ή τη στιγμή που είναι στο σπίτι. Ξεκινήστε με τις βασικές εντολές τους όπως «κάτσε», «πάω» και «έλα. Στη συνέχεια, σιγά σιγά είναι η πρώιμη ασήμαντη εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση για να δημιουργήσουν μια σωστή βάση.

8 εβδομάδες μεγαλύτερος Αγγλικός Αλεπούδος με τη συγγενή του.
Πηγή εικόνας: Instagram

Ομοίως, αυξήστε σταδιακά το επίπεδο προπόνησής τους καθώς μεγαλώνουν και ξεκινήστε την προχωρημένη εκπαίδευσή τους. Πριν ξεκινήσετε την προχωρημένη εκπαίδευση, βεβαιωθείτε ότι έχουν κατακτήσει όλη τη βασική εκπαίδευση. Αυτή η εκπαίδευση μπορεί να γίνει στην ηλικία των 4 εβδομάδων με λίγη ευκινησία, αθλήματα σκύλων και παιχνίδια.

Πού να εκπαιδεύσετε το αγγλικό Foxhound

Υπάρχουν διάφορα μέρη για να εκπαιδεύσετε αυτές τις ράτσες, αλλά για βασική εκπαίδευση, εκπαιδεύστε τις στο σπίτι. Όντας νέο μέλος, είναι καλό να μαθαίνεις σε ένα φιλικό περιβάλλον. Αυτή η εκπαίδευση μπορεί να γίνει μέσα στο σπίτι με ανοιχτούς μεγάλους χώρους. Τα αγγλικά αλεπούδες αποσπώνται εύκολα από τα πουλιά και άλλα ζώα. Επομένως, ξεκινήστε την προπόνηση εστίασης σε εσωτερικούς χώρους πριν τους γνωρίσετε στον εξωτερικό κόσμο.

Αγγλικό αλεπούδο σε ανοιχτό μέρος με τον ιδιοκτήτη του.
Πηγή εικόνας: Instagram

Στη συνέχεια, για την εκ των προτέρων εκπαίδευσή τους, μεταφέρετέ τους σε μεγάλα μέρη όπως πίσω αυλή, πάρκο, γκαράζ, μπροστινή βεράντα και ούτω καθεξής. Σε αυτήν την ηλικία, το English Foxhound είναι πιο συγκεντρωμένο, επομένως, η εκπαίδευση σε εξωτερικούς χώρους είναι πλέον επιλέξιμη. Επιπλέον, εγγράψτε τα στο εκπαιδευτικό κέντρο εάν δυσκολεύεστε να τα εκπαιδεύσετε.

Πώς να ορίσετε το Task English Foxhound

Εκτός από την προπόνηση, ο καθορισμός των καθηκόντων είναι ένα άλλο δύσκολο κομμάτι κατά την προπόνηση του English Foxhound. Πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και ευγενικοί κατά την ανάθεση εργασιών. Επιπλέον, κάντε το έργο τους λιγότερο μπερδεμένο και λιγότερο δύσκολο στην αρχή. Για παράδειγμα, δείξτε μια επίδειξη αυτού που τους διδάσκετε και, στη συνέχεια, αναβαθμίστε το μάθημά σας δείχνοντας χειρονομίες. Επιπλέον, επιβραβεύστε τους με μια λιχουδιά ή το αγαπημένο τους παιχνίδι όταν ολοκληρώσουν την εργασία. Αυτές οι τεχνικές τους βοηθούν να ξεκαθαρίσουν τις εργασίες, ενώ κάνουν τις προπονήσεις διασκεδαστικές και εύκολες.

Εκπαιδευτική Διαδικασία

Θετική ενίσχυση: Αυτή είναι η εύκολη αλλά αποτελεσματική μέθοδος κατά την εκπαίδευση του σκύλου σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείξετε θετική και ευγενική συμπεριφορά με υπομονή. Βοηθά να κάνετε την προπόνηση αβίαστη, να χτίσετε την επικοινωνία και να τους κρατήσετε κίνητρα. Αποφύγετε τη χρήση οποιουδήποτε είδους τιμωρίας, καθώς μπορεί είτε να έχει αντίκτυπο στην ψυχική τους υγεία.

Κοινωνικοποίηση: Είναι πολύ σημαντικό να κοινωνικοποιείτε τον σκύλο σας από το πρώιμο στάδιο, ειδικά όταν έχετε άλλα κατοικίδια στο σπίτι. Το English Foxhound είναι μια φιλική και στοργική ράτσα, ωστόσο, χωρίς την κατάλληλη κοινωνικοποίηση δεν θα είναι καλοί. Η κοινωνικοποίηση τους κάνει επίσης να έχουν αυτοπεποίθηση, λιγότερο ντροπαλά με αγνώστους και να συμπεριφέρονται καλά στο κοινό.

Εκπαίδευση Clicker: Αυτή είναι μια ψηφιακή μορφή εκπαίδευσης όπου ο ιδιοκτήτης χρησιμοποιεί μια συσκευή που κάνει ήχο «κλικ» όταν πατηθεί. Όταν εκπαιδεύετε το English Foxhound, αναθέστε μια εργασία ή εντολή και κάντε κλικ στη συσκευή όταν εκτελούν σωστά την εργασία. Αντί να δίνουν λιχουδιές, ο ήχος «κλικ» είναι η ανταμοιβή για αυτούς. Είναι χρήσιμο για αυτές τις ράτσες καθώς παχαίνουν εύκολα.

Εκπαίδευση λουριών: Το English Foxhound πρέπει να εκπαιδεύεται στο λουρί κάθε φορά που βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο. Ξεκινήστε την εκπαίδευση λουριών από νεαρή ηλικία, καθώς δεν θα είναι δύσκολο όταν μεγαλώσουν. Κάντε τα φιλικά με το λουρί και το γιακά σε εσωτερικούς χώρους. Πριν τα βγάλετε, εξασκηθείτε στο περπάτημα με λουρί μέσα στο σπίτι σας, καθώς είναι ασφαλές τόσο για τον σκύλο σας όσο και για τον ξένο.

Επισκεφθείτε το Doglime για περισσότερη διαδικασία εκπαίδευσης φυλών

Bir cevap yazın