Μέθοδοι Εκπαίδευσης Drentsche Patrijshond

0
Μέθοδοι Εκπαίδευσης Drentsche Patrijshond

Η Drentsche Patrijshond είναι μια έξυπνη ράτσα που εκπαιδεύεται εύκολα καθώς είναι πρόθυμοι να ευχαριστήσουν τους γονείς των κατοικίδιων τους. Είναι όλα πιο στρογγυλά κατοικίδια που είναι άνετα παντού και μπορούν να ζήσουν σε ένα διαμέρισμα σε μεγάλα σπίτια. Ωστόσο, οι μεγάλοι χώροι είναι κατάλληλοι για να επεκτείνουν την ενέργειά τους.

Είναι σκυλιά πολλαπλών χρήσεων γνωστά για το κυνήγι σκύλων αγροκτημάτων και συμπαικτών. Επίσης, είναι μια διασκεδαστική, αγαπημένη και πιστή φυλή και είναι κατάλληλα για κάθε ηλικιακή ομάδα. Με την κατάλληλη εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση, αυτές οι ράτσες κάνουν πιστούς και υπέροχους συντρόφους.

Πότε να εκπαιδεύσετε τον σκύλο Drentsche Partridge

Η εκπαίδευση του Drentsche Patrijshond σας πρέπει να ξεκινήσει μόλις γίνουν 8-10 εβδομάδων. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για την εκπαίδευση υπακοής και κοινωνικοποίησης. Αρχικά, ξεκινήστε διδάσκοντας απλές εντολές όπως «κάτσε», «έλα» και «μείνε», καθώς χρειάζεται λίγος χρόνος για να τις κατακτήσουν. Ξεκινήστε επίσης την εκπαίδευσή τους στο γιογιό για να δώσετε σημάδι στα καθημερινά προϊόντα περιποίησης τους.

Όταν συμπληρώσουν τους 4 μήνες, φροντίστε να κατέχουν όλη τη βασική εκπαίδευση, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε στην προχωρημένη εκπαίδευση. Μετά από αυτό ξεκινήστε μια άλλη εκπαίδευση όπως η ευκινησία και τα αθλήματα σκύλων. Έπειτα, καθώς είναι ενήλικες τώρα, εκπαιδεύστε τους από καιρό σε καιρό, καθώς η έλλειψη εκπαίδευσης τα κάνει πεισματάρα και άτακτα.

Πού να εκπαιδεύσετε το Drentsche Patrijshond

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους, η Drentsche Patrijshond είναι ακόμα κουτάβι, επομένως χρειάζονται ένα φιλικό περιβάλλον ενώ μεγαλώνουν. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να τα εκπαιδεύσετε στο σπίτι για ένα φιλικό περιβάλλον καθώς και να προσαρμοστούν στο νέο τους περιβάλλον. Η προπόνηση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα στο σπίτι, όπως στο σαλόνι, την κουζίνα ή μεγάλο διαθέσιμο χώρο στο σπίτι σας.

Drentsche Patrijshond στο ποτάμι που παίζει με το φρίσμπι.
Πηγή εικόνας: Instagram

Κατά τη διάρκεια της φάσης του κουταβιού τους, αποφύγετε την εκπαίδευσή τους σε εξωτερικούς χώρους, καθώς αποσπά την προσοχή λόγω άλλων κατοικίδιων και ζώων. Τείνουν να κυνηγούν οτιδήποτε βλέπουν, επομένως είναι δύσκολο να προπονηθούν έξω. Όταν είναι αρκετά μεγάλα για να μεταφέρουν προηγμένη εκπαίδευση, ήρθε η ώρα να τα μυήσετε στον εξωτερικό κόσμο. Μπορείτε να τα εκπαιδεύσετε στο πάρκο, στην πίσω αυλή ή σε μεγάλους χώρους. Ωστόσο, αν δυσκολεύεστε να τα εκπαιδεύσετε, πάρτε τα στο κέντρο εκπαίδευσης αλλά όχι στη φάση του κουταβιού.

Πώς να ορίσετε την εργασία για το Drentsche Patrijshond

Για να ορίσετε οποιαδήποτε εργασία για την Drentsche Patrijshond, βεβαιωθείτε ότι κατανοεί τι τους αναθέτετε. Ενώ η εκπαίδευση για τον καθορισμό των εργασιών μπορεί να είναι λίγο προκλητική για τον πρώτο ιδιοκτήτη, ωστόσο, με υπομονή και συνέπεια θα είναι ευκολότερο σε χρόνο μηδέν.

Η Drentsche Patrijshond παίζει γύρω από το έδαφος.
Πηγή εικόνας: Instagram

Για τον καθορισμό εργασιών, είναι πιο κατανοητό με την οπτική αναπαράσταση. Επομένως, εάν διδάξετε την εντολή «κάθομαι», τότε δείξτε πώς γίνεται, κάτι που διευκολύνει την εκτέλεση της εργασίας. Για να το κάνετε πιο αποτελεσματικό, επιβραβεύστε τους με λιχουδιές κάθε φορά που ολοκληρώνουν την εργασία.

Εκπαιδευτική Διαδικασία

Το να εκπαιδεύσετε το Drentsche Patrijshond σας δεν είναι δύσκολο έργο, εάν συστηθείτε ως αρχηγός τους. Επιπλέον, απορροφούν εύκολα τις προπονήσεις καθώς είναι έξυπνοι και έξυπνοι σε αυτό το πράγμα. Παρακάτω είναι μερικές μέθοδοι για να εκπαιδεύσετε το Drentsche Patrijshond.

Θετική ενίσχυση: Αυτή είναι μια πολύ αποτελεσματική διαδικασία που πρέπει να χρησιμοποιείται σε κάθε προπόνηση και σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Αυτό δεν είναι δύσκολο τόσο για τον ιδιοκτήτη όσο και για το κατοικίδιο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείξετε θετική συμπεριφορά και στάση απέναντι στον σκύλο σας. Επαινέστε ή επιβραβεύστε τους κάθε φορά που ολοκληρώνουν μια εργασία ή εργάζονται ανάλογα. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε τα αγαπημένα τους παιχνίδια αντί για λιχουδιές.

Αποφύγετε την τιμωρία: Η Drentsche Patrijshond είναι μια ευαίσθητη ράτσα, οπότε αποφύγετε την τιμωρία με κάθε κόστος. Δεν αντιδρούν και συμπεριφέρονται καλά στην τιμωρία. Επιπλέον, είτε παθαίνουν κατάθλιψη είτε επιθετικά όταν τους δίνεται η τιμωρία, επομένως μην χρησιμοποιείτε ποτέ σωματική τιμωρία. Επίσης, να θυμάστε ότι δεν κάνει το σκυλί σας να συμπεριφέρεται με καλό τρόπο, αλλά το κάνει χειρότερο.

Ευκινησία: Για έναν ενεργητικό σκύλο όπως το Drentsche Patrijshond, η ευκινησία, τα αθλήματα με σκύλους, η δουλειά στο κυνήγι ή τα παιχνίδια με μπάλα είναι απαραίτητα. Αυτά εμπίπτουν στην προηγμένη εκπαίδευση που γίνεται όταν φτάσουν περίπου τους 6 μήνες μετά την εκμάθηση της βασικής εκπαίδευσης. Τους βοηθά να είναι απασχολημένοι, απασχολημένοι, καθώς και να κάνουν το σώμα και το μυαλό τους υγιή.

Επισκεφτείτε το Doglime για περισσότερες πληροφορίες εκπαίδευσης φυλών.

Bir cevap yazın