Με πόσους τρόπους μπορείτε να ανακυκλώσετε; Τους ξέρεις όλους;

4
Με πόσους τρόπους μπορείτε να ανακυκλώσετε;  Τους ξέρεις όλους;

Σύμφωνα με την Google, το ενδιαφέρον αναζήτησης για «αειφορία» έφτασε σε υψηλά επίπεδα ρεκόρ το 2021. Εάν συμπεριλαμβάνεστε στην ομάδα των ανθρώπων που γίνονται όλο και πιο περίεργοι για βιώσιμους τρόπους ζωής, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Οι λύσεις ανακύκλωσης CleanRiver έχουν πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας παρέχοντας βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις στα παραδοσιακά προγράμματα ανακύκλωσης.
Αν ψάχνετε για νέους τρόπους για να «πράσινετε» με την ανακύκλωση, παρακάτω είναι μια λίστα με τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ανακυκλώσετε. Πιθανότατα είστε εξοικειωμένοι με μερικές από αυτές τις μεθόδους, αλλά τις γνωρίζετε όλες;

Με πόσους τρόπους μπορείτε να ανακυκλώσετε;

Μπορεί να έχετε ήδη έναν πράσινο κάδο ανακύκλωσης ή συλλογή οργανικών απορριμμάτων στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας. Η κομποστοποίηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την ανακύκλωση θρεπτικών ουσιών από τα οργανικά σκουπίδια για τα φυτά. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι τα πράσινα απόβλητα και πού πηγαίνουν.

ανακυκλώνουν τα οργανικά απόβλητα

μια μακροπρόθεσμη επένδυση που θα εξοικονομήσει το λογαριασμό του νερού σας. Αν και αυτό δεν είναι για όλους, μπορείτε να διαμορφώσετε εκ νέου τους σωλήνες νερού σας με τρόπο που να σας επιτρέπει να ανακυκλώνετε το νερό του μπάνιου ή το νερό του νεροχύτη για να ξεπλύνετε την τουαλέτα ή να ποτίζετε τα φυτά σας. (Οι σκληροπυρηνικοί ανακυκλωτές θα κάνουν το παραπάνω μίλι και θα ποτίσουν τους κήπους τους που αναπτύσσονται σε κομποστοποιημένα πράσινα απόβλητα.)

τρόποι ανακύκλωσης του νερού

Τα ηλεκτρονικά απόβλητα είναι ένα αυξανόμενο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπιστεί με την ανακύκλωσή τους σε έναν εμπορικό κάδο ανακύκλωσης ή εγκατάσταση σχεδιασμένη για ηλεκτρονικά απόβλητα. Κάντε κλικ εδώ εάν χρειάζεστε βοήθεια για να προσδιορίσετε τι είναι τα ηλεκτρονικά απόβλητα.

ηλεκτρονικά απόβλητα

  • Ανακύκλωση χαρτιού και χαρτονιού

Αυτό είναι ένα δημοφιλές για προγράμματα ανακύκλωσης γραφείου εάν αναζητάτε συμβουλές για το πώς να ανακυκλώνετε χαρτόνι στις εγκαταστάσεις σας, κάντε κλικ εδώ. Το μεγαλύτερο μέρος του χαρτιού είναι ανακυκλώσιμο και μπορεί εύκολα να εκτραπεί από τους χώρους υγειονομικής ταφής.

ποσοστό εκτροπής απορριμμάτων

Ένα μπερδεμένο υλικό για ανακύκλωση για τους περισσότερους. Αυτό συμβαίνει επειδή μόνο λίγα πλαστικά είναι στην πραγματικότητα ανακυκλώσιμα. Αναζητήστε τον αριθμό 1 ή 2 στα πλαστικά απορρίμματά σας για να αναγνωρίσετε ένα εύκολα ανακυκλώσιμο πλαστικό υλικό. (Το ήξερες Εμπορικοί κάδοι ανακύκλωσης CleanRiver είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο HDPE;)

ποια είδη είναι ανακυκλώσιμα

Αν δεν έχετε ήδη διαβάσει τα καλύτερα είδη για ανακύκλωση για χρήματα blog εδώ, θα πρέπει να ξέρετε ότι η ανακύκλωση μετάλλων μπορεί στην πραγματικότητα να είναι μια πολύ προσοδοφόρα επιχείρηση. Εάν δεν έχετε ακόμη ρυθμίσει ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης για τα απόβλητα μετάλλων… σας συνιστούμε να το κάνετε ανεπιφύλακτα γιατί το πρόγραμμα ανακύκλωσης πρακτικά πληρώνει τα χρήματα.

ανακύκλωση μετάλλων

Οι πάνες μιας χρήσης είναι μερικά από τα πιο συχνά κλεμμένα αντικείμενα, καθώς και μερικοί από τους χειρότερους ρύπους που βρίσκονται στην τοπική χωματερή σας. Η χρήση υφασμάτινης πάνας μπορεί να φαίνεται ξεπερασμένη και κάπως πιο κοντά ανακύκλωση και όχι ανακύκλωση… αλλά οι πάνες μιας χρήσης δεν είναι ανακυκλώσιμες και πιο ακριβές από το ύφασμα.

Η αλήθεια είναι… θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για πάντα για το πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορείτε να ανακυκλώσετεαλλά ο ευκολότερος τρόπος για να μετρήσετε τον αντίκτυπο των προσπαθειών ανακύκλωσής σας είναι να εφαρμόσετε α πρόγραμμα ανακύκλωσης. Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με προγράμματα ανακύκλωσης… επικοινωνήστε μαζί μας εδώ


Αναζητάτε περισσότερες συμβουλές και κόλπα ανακύκλωσης; Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα άλλα ιστολόγια:

πρόγραμμα ανακύκλωσης, περιστασιακές αποδόσεις

Το CleanRiver Recycling παρέχει μια ποικιλία από καινοτόμες, ευέλικτες και προσαρμόσιμες λύσεις ανακύκλωσης. Για να προσδιορίσετε τη σωστή λύση για να καλύψετε τις ανάγκες σας, χρησιμοποιήστε τον επιλογέα προϊόντος CleanRiver.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, καλέστε μας στο 1-866-479-4038 ή στείλτε μας email στο [email protected].

Bir cevap yazın