Μια μικρή ρετρό έκπληξη στο Marin Civic Center

6
Μια μικρή ρετρό έκπληξη στο Marin Civic Center

Ήμασταν στο Marin το άλλο Σαββατοκύριακο. Και περάσαμε από το Marin Civic Center. Είναι ένα υπέροχο αριστούργημα και φαίνεται κάπως αταίριαστο στο όμορφο περιβάλλον του Marin… σαν ένας κομψός διαστημικός σταθμός βυθισμένος στη μέση του τοπίου. Στην πραγματικότητα, η groovy ταινία επιστημονικής φαντασίας Gattaca γυρίστηκε κιόλας εκεί!

Αποφασίσαμε να περπατήσουμε λίγο, αλλά ξαφνικά αποσπάσαμε εντελώς. Δείτε τι έχουμε εδώ….

Ω, τόσο χαλαρά παρκαρισμένο κάτω από αυτό το μικρό προεξέχον… ένα παρθένο vintage αστυνομικό καταδρομικό Plymouth Fury της δεκαετίας του 1960. ΟΥΑΟΥ! Ήταν τόσο δροσερό. Ένιωσα σαν να είχα ξεπεράσει τον χρόνο (και θα ήθελα να φορούσα μια πιο ιδιαίτερη στολή). Το αγαπώ! Αλλά όσο καταπληκτικό κι αν είναι το αυτοκίνητο, ας σταματήσουμε για λίγο για να αναγνωρίσουμε την τρελή κατάσταση φωτισμού που συμβαίνει εκεί πάνω στο βάθος.

ΟΥΑΟΥ! Μιλάμε για τρελές σφαίρες.

Κανείς δεν θέλει να τον τραβήξει η βουβή, αλλά φίλε… αυτό θα βοηθούσε εντελώς να αμβλύνει το χτύπημα. Δεν είμαι σίγουρος τι έκανε το αυτοκίνητο εκεί. Ίσως το φέρουν μόνο για το Σαββατοκύριακο. Ίσως να ανήκε σε κάποιον κολλητό συλλέκτη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το λάτρεψα!

Bir cevap yazın