Μπορείτε να ανακυκλώσετε τις οδοντόβουρτσες; 3 τρόποι για να γυαλίσετε την απόρριψη της οδοντόβουρτσας

4
Μπορείτε να ανακυκλώσετε τις οδοντόβουρτσες;  3 τρόποι για να γυαλίσετε την απόρριψη της οδοντόβουρτσας

Είναι πιθανό να έχετε πετάξει μερικές οδοντόβουρτσες στο παρελθόν. Ανακυκλώθηκε κάποια από αυτές τις παλιές οδοντόβουρτσες; Μην ανησυχείτε αν δεν το γνωρίζετε ήδη… αλλά οι οδοντόβουρτσες, τα σωληνάρια και τα καπάκια οδοντόκρεμας και τα δοχεία με οδοντικό νήμα μπορούν όλα να ανακυκλωθούν.

Αν είστε όπως μερικοί από τους υπαλλήλους μας εδώ στο CleanRiver που δεν ήξεραν ότι αυτά τα οδοντιατρικά αντικείμενα ήταν ανακυκλώσιμα προτού ενημερωθούν με τα διάφορα προγράμματα ανακύκλωσης… μπορεί να κλωτσάτε τον εαυτό σας! Σκεφτείτε όλες εκείνες τις οδοντόβουρτσες και τους σωλήνες οδοντόκρεμας που πήγαν στη χωματερή! Ευτυχώς για εσάς, αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί. Δεν θα χρειαστεί να ξανακάνετε αυτό το λάθος αφού διαβάσετε αυτό:

Ποιος είναι ο καλύτερος τύπος οδοντόβουρτσας;

Πριν ανακυκλώσουμε, ας αναλύσουμε μια λίστα με τα καλύτερα υλικά οδοντόβουρτσας που είναι εξαιρετικές εναλλακτικές στην παραδοσιακή πλαστική οδοντόβουρτσα. Εδώ είναι οι πιο φιλικές προς το περιβάλλον οδοντόβουρτσες που μπορείτε να αγοράσετε:

  • Οδοντόβουρτσες από μπαμπού
  • Πλαστικές οδοντόβουρτσες βιολογικής βάσης (συνήθως κατασκευασμένες από ζάχαρη)
  • Ανακυκλωμένες πλαστικές οδοντόβουρτσες
  • Οδοντόβουρτσες με κινητήρα με ελατήριο (εναλλακτική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα χωρίς μπαταρία)
  • Μπαστούνια μάσησης Neem (παλιά οδοντόβουρτσα)

οδοντόβουρτσες χωρίς πλαστικά μηδενικά απόβλητα

Έχετε χρησιμοποιήσει ή αγοράσει κάποια από τις παραπάνω επιλογές οδοντόβουρτσας στο παρελθόν; Αν ναι τότε μπράβο σου! Οι φιλικές προς το περιβάλλον οδοντόβουρτσες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς και ψηφίζοντας με το πορτοφόλι σας… ενημερώνετε τους κατασκευαστές ότι θέλετε πιο βιώσιμες επιλογές.

Πώς πετάτε μια οδοντόβουρτσα;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ανακυκλώσετε την οδοντόβουρτσά σας που δεν αφορούν τη χωματερή ή κάτι χειρότερο. Είναι ήδη σαφές ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μειώσετε τα απόβλητά σας από το να αγοράζετε οδοντόβουρτσες από ανακυκλωμένα υλικά. Αλλά όσον αφορά την ανακύκλωση παλιών οδοντόβουρτσων και σωλήνων οδοντόκρεμας που έχετε ήδη, μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω:

  1. Στείλτε τα παλιά σας σωληνάρια οδοντόκρεμας και οδοντόβουρτσες σε εταιρείες που διαθέτουν προγράμματα οδοντιατρικής ανακύκλωσης, όπως η Colgate. (Μερικές φορές θα πάρεις και ένα κουπόνι πίσω).
  2. Καλέστε το τοπικό κέντρο ανακύκλωσης για να δείτε αν δέχονται το είδος του πλαστικού από το οποίο είναι κατασκευασμένη η οδοντόβουρτσά σας.
  3. Ρωτήστε τον οδοντίατρό σας εάν έχει πρόγραμμα ανακύκλωσης οδοντόβουρτσας για την ανακύκλωση οδοντόβουρτσων και άλλων προϊόντων στοματικής υγιεινής. (Εάν δεν το κάνουν, τότε κατευθύνετέ τους στο δικό μας λευκή βίβλο προγράμματος ανακύκλωσης εδώ).

can-you-recycles-οδοντόβουρτσες

Πώς να ανακυκλώσετε μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

Σε αντίθεση με τις χειροκίνητες οδοντόβουρτσες, οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες περιέχουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που είναι απολύτως υποχρεωτικές για ανακύκλωση. Εάν εργάζεστε σε ένα γραφείο με πρόγραμμα ανακύκλωσης μπαταριών ή ζείτε κοντά σε ένα μέρος που έχει εμπορικό κάδο ανακύκλωσης για ηλεκτρονικά απορρίμματα, τότε αυτός είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να πετάξετε τις παλιές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες. Ωστόσο, μπορείτε απλώς να επικοινωνήσετε με το τοπικό σας κέντρο ηλεκτρονικής ανακύκλωσης ή να αναζητήσετε τυχόν τοποθεσίες απόρριψης για επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Τα κρατικά ή ιδιωτικά προγράμματα ανακύκλωσης είναι τελικά ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι η ηλεκτρική σας οδοντόβουρτσα θα ανακυκλωθεί πλήρως. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς τα προγράμματα ανακύκλωσης μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία των οικοσυστημάτων.
Όπως μπορείτε να πείτε, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ελαχιστοποιήσετε τις επιπτώσεις που έχουν τα οδοντικά απόβλητα στο περιβάλλον. Εάν προτιμάτε την επιλογή ανακύκλωσης, Οι παλιές οδοντόβουρτσες μπορούν να είναι ιδανικές για να τις κρατάτε για τρίψιμο και καθαρισμό διαφόρων επιφανειών γύρω από το σπίτι. Επίσης, η αγορά οδοντόβουρτσων με αντικαταστάσιμες κεφαλές θα μειώσει την ποσότητα των απορριμμάτων που παράγονται αποθηκεύοντας τη λαβή για επαναχρησιμοποίηση.

________________________________________________________________________________

Αναζητάτε περισσότερες συμβουλές και κόλπα ανακύκλωσης; Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα άλλα ιστολόγια:

κάτω πανό

Το CleanRiver Recycling παρέχει μια ποικιλία από καινοτόμες, ευέλικτες και προσαρμόσιμες λύσεις ανακύκλωσης. Για να προσδιορίσετε τη σωστή λύση για να καλύψετε τις ανάγκες σας, χρησιμοποιήστε το Επιλογέας προϊόντων CleanRiver.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, καλέστε μας στο 1-866-479-4038 ή στείλτε μας email στο [email protected].

Bir cevap yazın