Οι «Football Superstars» από την Welbeck Publishing. – Βιβλιοθήκη Κορίτσι και Βιβλιοαγόρι

0
Οι «Football Superstars» από την Welbeck Publishing.  – Βιβλιοθήκη Κορίτσι και Βιβλιοαγόρι

Ζω σε ένα σπίτι αγοριών τρελαμένων για το ποδόσφαιρο και παρόλο που υπάρχουν πολλοί τίτλοι με θέμα το ποδόσφαιρο για τον μεγαλύτερο (10χρονο) γιο μου, ήταν πολύ πιο δύσκολο να βρω αξιοπρεπείς βιογραφίες για το εξάχρονο παιδί μου. Γι’ αυτό χάρηκα που μου έστειλαν αντίγραφα δύο από τους τίτλους στο ‘Σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου σειρά βιογραφίας, γραμμένο από Σάιμον Μάγκφορντ και εικονογραφήθηκε από Νταν Γκριν.

9D5AFAFD-7AAF-4781-B42F-526A05BD0946

Η σειρά έχει μέχρι στιγμής βιογραφίες των Μέσι, Ρονάλντο, Κέιν και Μπαπέ. Η σειρά απευθύνεται σε αναγνώστες ηλικίας πέντε ετών και άνω και σίγουρα θα απευθυνόταν σε μεγαλύτερους, λιγότερο σίγουρους αναγνώστες, καθώς και σε νεότερους θαυμαστές.

Κάθε βιβλίο ακολουθεί το αστέρι του από την παιδική ηλικία έως DC5553D8-4DAF-4F71-BC07-C61E424269D8σούπερ σταρ. Μάθετε πώς ο Ρονάλντο από το να κλωτσάει μπουκάλια στο δρόμο έγινε ένα από τα μεγαλύτερα εικονίδια του αθλήματος ή σε ποια ηλικία ο Μέσι μπήκε στην πρώτη του ομάδα. Εκτός από τις ιστορίες ζωής των παικτών, υπάρχουν επίσης σελίδες με στατιστικά στοιχεία, γεγονότα, στοιχεία και συμβουλές, όλα γεμάτα με συναρπαστικές εικόνες.

42733D6C-C647-4D28-9DAF-EDBD60F8B06A
Αυτά προτείνονται ιδιαίτερα από το Book Boy Jr. και εμένα. Ο σύζυγός μου περιμένει να φτιάξουν ένα βιβλίο για έναν από τους ήρωές του στην Ίπσουιτς Τάουν πριν σχολιάσει!

Κορίτσι της βιβλιοθήκης.

*Ευχαριστώ πολύ την Welbeck Publishing που μου έστειλε αυτούς τους τίτλους για κριτική*

Bir cevap yazın