Περιοδικό Kickaround – Χωρίς πλαστικό και περήφανο. – Βιβλιοθήκη Κορίτσι και Βιβλιοαγόρι

0
Περιοδικό Kickaround – Χωρίς πλαστικό και περήφανο.  – Βιβλιοθήκη Κορίτσι και Βιβλιοαγόρι

Τα περιοδικά παίζουν τεράστιο ρόλο στην ενθάρρυνση της ανάγνωσης για ευχαρίστηση – ιδανικά για βουτιά μέσα και έξω, πολλές φωτογραφίες και εικονογραφήσεις, μια σειρά διαφορετικών τύπων κειμένου. Τέλειος! Και σίγουρα υπάρχει κάτι για σχεδόν κάθε ενδιαφέρον. Σήμερα, παρουσιάζω ένα από τα αγαπημένα του Book Boy: Κλοτσήστε γύρω Περιοδικό. Έχω επίσης ένα έξι τεύχη συνδρομή για να δώσει μακριά σε ένα τυχερό σχολείο. Μάθετε πώς να εισάγετε στο τέλος της ανάρτησης.

Γεμάτο με άρθρα και στοιχεία για ομάδες από διάφορες κατηγορίες, όχι μόνο για την πεντάδα της πεντάδας της πρεμιέρας, με εμφανή το γυναικείο ποδόσφαιρο και άλλα πρωταθλήματα, το Kickaround παρουσιάζει το ποδόσφαιρο σε όλες τις υπέροχες μορφές του. Υπάρχουν επίσης προφίλ παικτών και το ξεκαρδιστικό κόμικ «Mascot Matches» (που είναι το αγαπημένο μέρος του Book Boy!)

Είναι ενδιαφέρον ότι το Kickaround Magazine πρόσφατα ανασυγκροτήθηκε και μετονομάστηκε ως δημοσίευση μόνο με συνδρομή, δωρεάν πλαστικό δώρο. Ενίσχυση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των νέων καταναλωτών και της ανάγκης μείωσης των επιβλαβών χωματερών. Είμαι αρκετά τυχερός που έχω ένα αποκλειστικό κομμάτι Ο συντάκτης του Kickaround Tom Hocking:

Όταν ξεκινήσαμε για πρώτη φορά να αναπτύσσουμε το παιδικό ποδοσφαιρικό περιοδικό που θα γινόταν Kickaround, πριν καν αποκτήσει όνομα, αντιμετωπίσαμε μια μεγάλη επιλογή: να κολλήσουμε «δωρεάν» πλαστικά δώρα στο μπροστινό μέρος ή να αποφύγουμε το μοντέλο μαζικών πωλήσεων που λειτουργεί για τόσα άλλα περιοδικά.

Όλα τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν ότι τα εξώφυλλα – δωρεάν δώρα στο μπροστινό μέρος των περιοδικών – βοηθούν τις πωλήσεις. Σε όλους αρέσει ένα δωρεάν δώρο, σωστά; Ιδιαίτερα οι γονείς που θέλουν να περιποιηθούν τα παιδιά τους κατά την επίσκεψή τους στο σούπερ μάρκετ. Σίγουρα δεν υπάρχει κακό σε αυτά.

Ωστόσο, υπάρχει πιο σκοτεινή πλευρά σε αυτά τα δώρα. Η αποτελεσματικότητα των πωλήσεων (το ποσοστό των περιοδικών που πουλάτε σε σχέση με τον αριθμό των αντιτύπων που έχετε βάλει στα περίπτερα) σπάνια υπερβαίνει το 50 τοις εκατό. Στην αγορά των παιδιών μπορεί να πέσει στο 35 τοις εκατό. Για ένα νέο, ανεξάρτητο περιοδικό με χαμηλό προϋπολογισμό κυκλοφορίας, κοιτάζαμε πιθανώς μόνο το 10-15 τοις εκατό των περιοδικών που τυπώναμε για να φτάσουμε στο ταμείο και τα υπόλοιπα να πολτοποιούνται.

Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε ένα σούπερ μάρκετ, δείτε τα περιοδικά στα ράφια των παιδιών και φανταστείτε τα μισά από αυτά (και αυτό είναι αισιόδοξο) να μην φτάνουν ποτέ σε έναν αναγνώστη. Φυσικά, υπάρχουν εταιρείες που ειδικεύονται στην ανάκτηση εξαρτημάτων κάλυψης για επαναχρησιμοποίηση σε μελλοντικά περιοδικά, αλλά όταν λαμβάνετε υπόψη την κατασκευή και τη μεταφορά από (συνήθως) την Άπω Ανατολή, αυτό είναι μια τεράστια ποσότητα απορριμμάτων. Σε μια εποχή που οι νέοι αισθάνονται ότι πρέπει να απεργούν από το σχολείο για να ακουστεί η φωνή τους σχετικά με την κλιματική αλλαγή, ήταν μια στρατηγική που δεν μπορούσαμε να δικαιολογήσουμε.

Πέρα από τα περιβαλλοντικά θέματα, έχω ένα άλλο θέμα με τα καλύμματα. Λένε ότι «το διάβασμα είναι βαρετό, ένα περιοδικό δεν αρκεί για να διασκεδάσει τα παιδιά σας, οπότε τα δωροδοκούμε με τατουάζ». Όλα αυτά μειώνουν το λαμπρό, προσβάσιμο υλικό μέσα στα περιοδικά. Τα παιδιά πρέπει να ενθαρρύνονται να διαβάζουν για χάρη του διαβάσματος, όχι για ένα πλαστικό παιχνίδι που θα σπάσει πριν τον ύπνο.

Τα καλύμματα, λοιπόν, αποφεύχθηκαν στο Kickaround. Μας πλήγωσε; Ναι, για να είμαι ειλικρινής. Η πρώτη μας χρονιά ήταν δύσκολη καθώς δυσκολευόμασταν στα ράφια. Ωστόσο, εκεί που βρήκαμε την επιτυχία, όπως και άλλα περιοδικά που πιστεύουμε ότι μοιράζονται παρόμοιες φιλοσοφίες όπως το The Week Junior και το The Phoenix, ήταν οι συνδρομές. Είναι επίσης πιο αποτελεσματικά – πρέπει να εκτυπώσετε μόνο ένα αντίγραφο ανά συνδρομητή. Και ναι, το πλαστικό περιτύλιγμα με το οποίο φτάνουν τα περιοδικά είναι ανακυκλώσιμο.

Έτσι, αποφύγαμε τα περίπτερα και χρησιμοποιήσαμε μόνο συνδρομές. Είμαστε μια μικρή εταιρεία χωρίς ουσιαστικά προϋπολογισμό μάρκετινγκ, που σημαίνει ότι βασιζόμαστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και, το πιο σημαντικό, από στόμα σε στόμα για να προσεγγίσουμε νέους αναγνώστες.

Και τι ακριβώς θα βρουν οι νέοι αναγνώστες; Όπως και με το μητρικό μας περιοδικό, When Saturday Comes, καλύπτουμε όλα τα επίπεδα ποδοσφαίρου. Οι οπαδοί των ομάδων κατώτερης κατηγορίας, όπως η Άκρινγκτον Στάνλεϊ, είναι τόσο ενθουσιασμένοι και παθιασμένοι με την ομάδα και τους παίκτες τους όσο και οι οπαδοί της Άρσεναλ με τους δικούς τους, και το αντικατοπτρίζουμε αυτό. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο να κερδίζεις τρόπαια, είναι να βιώνεις σκαμπανεβάσματα ως μέρος μιας κοινότητας. Το Kickaround επικεντρώνεται στο να βγεις έξω και να κλωτσήσεις μια μπάλα ή να παρακολουθήσεις έναν αγώνα.

Παρέχουμε επίσης σε βάθος κάλυψη του ποδοσφαίρου γυναικών και κοριτσιών. Αυτό σημαίνει ότι οι γυναίκες παίκτριες εμφανίζονταν σε περίοπτη θέση σε κάθε εξώφυλλο, συνεντεύξεις, προφίλ παικτών και ομάδων – όλα όσα θα έπαιρνες για τον αγώνα των ανδρών. Όλα είναι απλά ποδόσφαιρο.

Η κάλυψη κάθε συλλόγου σε κάθε τεύχος είναι αδύνατο και είναι δύσκολη η ισορροπία, αλλά είμαι περήφανος για την ποικιλομορφία των άρθρων μας. Το νέο τεύχος (κυκλοφόρησε στις 26 Απριλίου) περιλαμβάνει τα πάντα, από το νέο στάδιο της Τότεναμ μέχρι το τυφλό ποδόσφαιρο, μέσω προεπισκοπήσεων του Κυπέλλου Αγγλίας ανδρών και γυναικών (συν το πώς ένα αστυνομικό άλογο έσωσε κάποτε τον πρώτο τελικό του Γουέμπλεϊ!), την περιοδεία ενός νεαρού οπαδού στο Ντόνκαστερ Ρόβερς, μια ιστορία του Durham Women, όταν η Μπλάκμπερν κυβέρνησε την Πρέμιερ Λιγκ και ένα νέο χαρακτηριστικό που κοιτάζει τους νεανικούς συλλόγους σε όλη τη χώρα. Έχουμε επίσης εγγράψει τον Matt Oldfield, συγγραφέα της δημοφιλούς σειράς Ultimate Football Heroes, για μια κανονική στήλη ως μέρος της προσπάθειάς μας να δείξουμε ότι η ανακάλυψη των πιο πρόσφατων βιβλίων για το παιχνίδι είναι μια πιο ικανοποιητική εμπειρία από το να σας παροτρύνουν να αγοράσετε τις πιο πρόσφατες μπότες .

Τα παιδιά και οι γονείς απολαμβάνουν πραγματικά τη νέα προσέγγιση που ακολουθούμε όταν γράφουμε για το ποδόσφαιρο. Μπορεί να επιστρέψουμε στα περίπτερα μια μέρα, αν πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο χωρίς εξώφυλλα, αλλά προς το παρόν επικεντρωνόμαστε στην αύξηση του αριθμού των συνδρομών μας. Αν λοιπόν γνωρίζετε έναν τρελό για το ποδόσφαιρο νεαρό μεταξύ 7 και 13 ετών, ρίξτε μια ματιά. Ας ελπίσουμε ότι θα αρέσει σε εσάς (και το πιο σημαντικό σε αυτούς) αυτό που διαβάζουν.

Οι συνδρομές Kickaround ξεκινούν από 3 £ για 3 τεύχη. Υπάρχουν επίσης εκπληκτικές εκπτώσεις για σχολεία και συλλόγους. https://www.kickaroundmag.co.uk/

Ακολουθήστε το Kickaround στο Twitter: https://twitter.com/KickaroundMag

Κάντε like στο Kickaround στο Facebook: https://www.facebook.com/Kickaroundmag/

Λοιπόν, αν αυτό δεν σας έπεισε να εγγραφείτε για μια συνδρομή, ίσως μπορούμε να σας δελεάζουμε με ένα δώρο; Η Kickaround προσφέρει μια συνδρομή έξι εβδομάδων για μια τυχερή σχολική βιβλιοθήκη. Για να συμμετάσχετε, σχολιάστε παρακάτω με το όνομα της ομάδας ποδοσφαίρου φαντασίας σας και τη σχολή που θέλετε να ορίσετε. (Μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι συμμετοχές θα πρέπει να είναι έως τη Δευτέρα 29 Απριλίου.)

Κορίτσι της βιβλιοθήκης.

Bir cevap yazın