Πώς να βάψετε τους τοίχους σας για να μοιάζουν με ταπετσαρία χρησιμοποιώντας έναν κύλινδρο βαφής – Katy Elliott

0
Πώς να βάψετε τους τοίχους σας για να μοιάζουν με ταπετσαρία χρησιμοποιώντας έναν κύλινδρο βαφής – Katy Elliott

Ένα υπνοδωμάτιο με βαμμένους τοίχους που μιμούνται την όψη της ταπετσαρίας

Λατρεύω την ταπετσαρία. Μου αρέσουν ιδιαίτερα οι ταπετσαρίες με στάμπα στο χέρι. Έχω θαυμάσει τη δουλειά του Μάρθα Άρμιτατζ για χρόνια. Τα χαρτιά της σχεδιάζονται με το χέρι και στη συνέχεια τυπώνονται με λινοκοπτική πρέσα. Τα χαρτιά είναι κυρίως δίχρωμα και δημιουργούν τις πιο υπέροχες σκηνές. Με τράβηξε αμέσως η εκτύπωση της, Πουλιά της Ζούγκλας. Δείτε παρακάτω σε ένα υπνοδωμάτιο που ανέβασε στο Instagram της. Όλα της τα χρώματα αναμειγνύονται στο χέρι και η χειροποίητη ποιότητα είναι αδιαμφισβήτητη. Είναι εξαίσιο. Μάθετε περισσότερα για αυτήν και τη δουλειά της στο marthearmitage.co.uk.

Σε πολλά μέρη στο σπίτι μου η επένδυση στην ταπετσαρία απλά δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή. Έχω χώρους που τελικά θα αναδιαταχθούν ή οι διάδρομοι είναι τόσο στενοί που μέσω της διαδικασίας ανακαίνισης οι τοίχοι αναπόφευκτα θα ξύσουν. Τα δωμάτια είναι καλά όπως είναι, αλλά χρειάζονται ανανέωση.

Η κρεβατοκάμαρά μου είναι βαμμένη με τυπωμένο ρολό

Το Βαμμένο Σπίτι σχεδιάζει τυπωμένους κυλίνδρους για να μιμείται την εμφάνιση της ταπετσαρίας. Μια τεχνική που περιλαμβάνει έναν κύλινδρο δύο τμημάτων που ζωγραφίζει και εκτυπώνει ένα σχέδιο σε έναν τοίχο. Προσφέρει 18 διαφορετικά σχέδια και πωλούνται μέσω το κατάστημά της στο Etsy. Για να παρακολουθήσετε την τεχνική σε δράση, ρίξτε μια ματιά στο βίντεο πώς να το κάνετε παρακάτω.

Υπάρχουν δύο μέρη στο σύστημα κυλίνδρων: πρώτον, υπάρχουν οι κύλινδροι πλάτους 6 ιντσών, με ανάγλυφα σχέδια σε 18 διαφορετικά σχέδια. τότε υπάρχει η επιλογή δύο εφαρμογών, ένα για χρήση σε ύφασμα και το άλλο για χαρτί, ξύλο και τοίχους. Οι κύλινδροι είναι επαναχρησιμοποιήσιμοι και εναλλάξιμοι. Τα υφάσματα έχουν την όψη του παραδοσιακού χειροποίητου τυπωμένου υφάσματος και δεν είναι για βαριά χρήση. Όπως κάθε άλλο ύφασμα με στάμπα στο χέρι, χρειάζονται πολύ λεπτό πλύσιμο στο χέρι με ήπιο απορρυπαντικό. Ο κύλινδρος χαρτιού και τοίχων δίνει μια σφουγγαρισμένη, απαλά χειροποίητη εμφάνιση, όπως παλιά, ξεχασμένη, λευκασμένη από τον ήλιο ταπετσαρία. Ταιριάζει ιδιαίτερα σε παλιούς τοίχους.

Το Βαμμένο Σπίτι

Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αυτή η τεχνική είναι απολύτως εφικτή εάν δεν είστε τελειομανής. Πρέπει να αποδεχτείτε ένα ορισμένο επίπεδο παραλλαγής. Τα σχέδια θα είναι χειροποίητα, οπότε πρέπει να αποδεχτείτε τα λάθη. Υπάρχουν τρόποι για να καθαρίσετε μεγάλες «μπελάδες», αλλά συνολικά είναι αδύνατο να το κάνετε τέλειο. Δεν με πειράζει αυτή η διαδικασία, αλλά έχω διαβάσει κριτικές ότι οδηγεί σε άλλους ενοχλητικούς. Αποδεχτείτε αυτό που είστε και μην επιλέξετε να επιχειρήσετε αν θα σας τρελάνει.

Θα πρότεινα να δοκιμάσετε τους τοίχους σας πριν βάψετε πραγματικά με το τελικό χρώμα βάσης σας. Σε αυτό το δωμάτιο έκανα ακριβώς αυτό…ζωγράφισα τους λευκούς τοίχους που ήταν εκεί. Αυτός είναι ο μόνος καλός τοίχος. Είναι έτσι εδώ και μερικά χρόνια και δεν έχω επιστρέψει ακόμα και να τα καθαρίσω όλα. Έκλεισα μερικά έργα τέχνης για να καλύψω τα λάθη, αλλά αυτή την άνοιξη θα ήθελα πολύ να τα ανανεώσω. Σκέφτομαι ένα πιο φωτεινό λευκό και ελαφρώς διαφορετικό μπλε για τα πουλιά.

Μάθετε πώς να δημιουργείτε ένα κεφαλάρι χωρίς ράψιμο, δείτε εδώ.
Κύλινδρος βαφής με σχέδια Flock από Το Βαμμένο Σπίτι29 $, Etsy.com

Στο παιδικό δωμάτιο χρησιμοποίησα το #4 ρολό από το The Painted House που δεν πωλείται προς το παρόν στον ιστότοπό της. Θα πρότεινα αν δείτε κάποιο μοτίβο που σας αρέσει το κατάστημά της στο Etsy παραλαβή το συντομότερο δυνατό, επειδή εξαντλούνται και χρειάζονται λίγο χρόνο για να επιστρέψουν σε απόθεμα. κατέχω και εγώ το μοτίβο της τουλίπας που είναι πολύ όμορφο.

Οι τοίχοι εδώ είναι βαμμένοι μπλε με σκούρο πράσινο μοτίβο. Ο δίχρωμος τόνος σε ματ φινίρισμα κάνει τον τοίχο να αισθάνεται και να μοιάζει με ταπετσαρία. Και παρατήρησα όταν υπάρχει λιγότερη αντίθεση μεταξύ του χρώματος του τοίχου και του μοτίβου, βλέπετε λιγότερα λάθη.

Επίδειξη ζωγραφιών με λουλούδια στον τοίχο πάνω από ένα διπλό κρεβάτι.

Μόλις κατακτήσετε την τεχνική του τοίχου, θα σας πειράζει να περιπλανηθείτε σε όλα τα άλλα πράγματα που μπορείτε να διακοσμήσετε με τους κυλίνδρους. Οι επιλογές είναι ατελείωτες. Αλλά έχω φτιάξει χαρτί περιτυλίγματος που είναι αρκετά εύκολο. Θα ήθελα επίσης να δοκιμάσω να εκτυπώσω ύφασμα για κουρτίνες ή ακόμα και να κυλάω σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση.

τι θα φτιάξεις;
Bir cevap yazın