Τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για έναν ασφαλή και υγιεινό χώρο εργασίας;

4
Τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για έναν ασφαλή και υγιεινό χώρο εργασίας;

Η συνεχιζόμενη πανδημία έχει φέρει αυξημένη συνειδητοποίηση της σημασίας των ασφαλών και υγιεινών χώρων διαβίωσης και εργασίας. Καθώς η πρόληψη του κορωνοϊού βελτιώνεται, η πιθανότητα οι εργαζόμενοι να επιστρέψουν στο γραφείο ομαδικά είναι πολύ υψηλή. Οι δημόσιοι χώροι όπως τα σχολεία, τα εστιατόρια, τα εμπορικά κέντρα και οι βιβλιοθήκες έχουν ήδη δει μια εισροή κίνησης τους τελευταίους μήνες καθώς οι κυβερνήσεις σταδιακά χαλαρώνουν τους περιορισμούς.

Με αυξημένη κυκλοφορία πεζών σε εσωτερικούς χώρους, αυξάνονται και οι κίνδυνοι για την υγεία. Η εποχή της γρίπης είναι προ των πυλών και παρά τη μείωση των ενεργών κρουσμάτων… Οι παραλλαγές του κορωνοϊού όπως η Delta & η Omicron εξακολουθούν να αποτελούν απειλή για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λαμβάνονται αυξημένες προφυλάξεις οπουδήποτε υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης. Πιο συγκεκριμένα σε επιφάνειες που αγγίζονται ή πιάνονται συχνά, όπως χερούλια θυρών, νεροχύτες, τουαλέτες και εμπορικοί κάδοι ανακύκλωσης.

σταθμός υγιεινής

Οι χειρολαβές των θυρών είναι δύσκολο να καθαριστούν συχνά, επομένως είναι πιο αποτελεσματικό δημιουργήσει σταθμό υγιεινής κοντινές πόρτες όπου οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να απολυμάνουν τα χέρια τους με απολυμαντικό. Οι τουαλέτες και οι νεροχύτες μπορούν να αυτοματοποιηθούν για να μην χρειάζεται να αγγίζετε αυτές τις συσκευές. Αλλά οι εμπορικοί κάδοι ανακύκλωσης είναι πιο δύσκολο να αποφύγετε να αγγίξετε. Ειδικά αν έχουν πτερύγια καπακιού που πρέπει να ωθηθούν προς τα μέσα ή μικρά ανοίγματα που συχνά απαιτούν επιπλέον προσπάθεια για να χωρέσουν ανακυκλώσιμα απόβλητα μέσα.

Η CleanRiver παρέχει στις επιχειρήσεις προσαρμοσμένους εμπορικούς κάδους ανακύκλωσης για πάνω από 30+ χρόνια για να βελτιώσει τον τρόπο διαλογής των απορριμμάτων μας. Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα που έχουν οι άνθρωποι για τους εμπορικούς κάδους απορριμμάτων είναι ότι μερικές φορές είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν χωρίς να αγγίξουν μια μολυσμένη επιφάνεια.

Συνεργαστήκαμε με τα εργαστήρια STIL για να κάνουμε τους εμπορικούς μας κάδους ανακύκλωσης πιο προσβάσιμους για άτομα με προβλήματα όρασης. Αυτό επιτρέπει στους νομικά τυφλούς να ταξινομούν σωστά τα απόβλητά τους χωρίς να χρειάζεται να αγγίξουν τυχόν βρώμικες επιφάνειες αναζητώντας γραφή μπράιγ. Το WasteFinder Accessible Waste Disposal σχεδιάστηκε για να πατηθεί για να προσδιορίσει ποια ροή αποβλήτων στεκόταν μπροστά από τον χρήστη.

ανιχνευτής απορριμμάτων

Κάναμε μεγάλη πρόοδο στην αντιμετώπιση του ζητήματος της διάθεσης απορριμμάτων υγιεινής με άλλα προϊόντα, όπως οι εμπορικοί κάδοι ανακύκλωσης με ενσωματωμένους διανομείς απολυμαντικών χεριών, όπως οι δημοφιλείς Transition® CleanStation. Ωστόσο, υπήρχε ακόμα ένα μακροχρόνιο πρόβλημα που δεν είχαμε ακόμη αντιμετωπίσει… ένας άπραγος κάδος σκουπιδιών. Ή με άλλα λόγια, ένας αυτόματος κάδος απορριμμάτων με αισθητήρα που μοιάζει πολύ με τις αυτόματες συσκευές που βρίσκονται στα δημόσια μπάνια.

Παρουσιάζοντας το Sensi-Lid από τις λύσεις ανακύκλωσης CleanRiver:

Μπορεί να σκέφτεστε ότι “άγγιχτοι κάδοι σκουπιδιών υπάρχουν ήδη” και τεχνικά θα είχατε δίκιο. Οι κάδοι απορριμμάτων με πεντάλ είναι πολύ δημοφιλείς για χρήση σε νοικοκυριά, αλλά πόσο συχνά τους βλέπετε σε δημόσιους χώρους; Δεν είναι πολλοί οι δημόσιοι χώροι που λύνουν το πρόβλημα που προκαλεί άγχος από το άγγιγμα των μολυσμένων καπακιών των εμπορικών απορριμμάτων. Μέχρι τώρα!

Απαλός σκουπιδότοπος Sensi-Lid

Η CleanRiver ανέβασε την ιδέα των ανέγγιχτων δοχείων σκουπιδιών στο επόμενο επίπεδο με το νέο Sensi-Lid. Τώρα μπορείτε να έχετε τα ίδια οφέλη που αποκομίζετε από ένα πεντάλ ποδιού σε εμπορικούς κάδους ανακύκλωσης που είναι πολύ μεγαλύτεροι σε μέγεθος.

Το ολοκαίνουργιο Sensi-Lid της CleanRiver χρησιμοποιεί ένα καπάκι που λειτουργεί με αισθητήρα κίνησης που σας επιτρέπει να απορρίπτετε υγιεινά τα απορρίμματά σας χωρίς να αγγίζετε τον εμπορικό κάδο ανακύκλωσης. Αυτή η βολική τεχνολογία hands-free μειώνει τις οσμές και είναι ερμητικά σφραγισμένη για να κρατά μακριά τα σφάλματα και τα μικρόβια. Ακόμα κι αν τα χέρια σας είναι γεμάτα, το Sensi-Lid ενεργοποιείται επίσης με τα πόδια, επιτρέποντας την εύκολη απόρριψη όταν το κούνημα δεν είναι επιλογή. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς λειτουργεί; ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ! Ή δείτε το σύντομο βίντεο 30 δευτερολέπτων παρακάτω…

Ένα Sensi-Lid σε συνδυασμό με έναν από τους σταθμούς υγιεινής μας, όπως το Transition CleanStation, θα επιτρέψει στους υπαλλήλους, τους πελάτες και οποιονδήποτε άλλο ανατριχιάσει στη σκέψη να αγγίξει ένα βρώμικο καπάκι του κάδου απορριμμάτων λίγη ηρεμία. Η τεχνολογία μας βοηθά να κάνουμε τη ζωή ευκολότερη σε όλες τις πτυχές της ζωής μας, επομένως θα μπορούσαμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την τεχνολογία και να αναβαθμίσουμε τον τρόπο με τον οποίο απορρίπτουμε τα ανακυκλώσιμα και τα απορρίμματά μας.

Είστε έτοιμοι να προστατεύσετε το μέλλον στο χώρο εργασίας σας; Ήρθε η ώρα να πάτε χωρίς επαφή! Το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα σας ευχαριστήσει.

________________________________________________________________

  • Ψάχνετε για περισσότερες συμβουλές και κόλπα υγιεινής; Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα άλλα ιστολόγια:

κάτω πανό

Το CleanRiver Recycling παρέχει μια ποικιλία από καινοτόμες, ευέλικτες και προσαρμόσιμες λύσεις ανακύκλωσης. Ξεκινήστε να εξοικονομείτε χρήματα σήμερα με το πράσινο μας προγράμματα ανακύκλωσης.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, καλέστε μας στο 1-866-479-4038 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Bir cevap yazın