Το Κολλέγιο Culver-Stockton καλωσορίζει τους νέους αντιπροέδρους

6
Το Κολλέγιο Culver-Stockton καλωσορίζει τους νέους αντιπροέδρους

Το Culver-Stockton College (C-SC), ένα ιδιωτικό κολέγιο φιλελεύθερων τεχνών που προσφέρει 80 μεγάλα και δευτερεύοντα κομμάτια, ανακοίνωσε τον διορισμό δύο αντιπροέδρων στην ηγετική ομάδα της πανεπιστημιούπολης. Ο Scott Wills ορίστηκε αντιπρόεδρος για την πρόοδο και η Melanie Lechtenberg είναι η νέα αντιπρόεδρος για τη διαχείριση εγγραφών.

Ο Wills έρχεται στο C-SC από το Alma College στο Μίσιγκαν, όπου, ως αντιπρόεδρος, ήταν υπεύθυνος για την ηγεσία της ομάδας προαγωγής, συμπεριλαμβανομένων των τομέων των μεγάλων και προγραμματισμένων δώρων, των σχέσεων με τους αποφοίτους, των υπηρεσιών προόδου, της έρευνας προοπτικών και της διαχείρισης.

Πριν από την υπηρεσία του στην Alma, ο Wills υπηρέτησε σε διάφορες ικανότητες αυξανόμενης ηγεσίας για δύο δεκαετίες στο Ohio Northern University, συμπεριλαμβανομένου του Assistant Vice President, Senior Director of Development και Director of Annual Giving. Εκτός από το έργο προόδου του, ο Wills υπηρέτησε ως προπονητής τένις γυναικών. Κέρδισε το πτυχίο του στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Ohio Northern το 1987 και ένα MBA από το Πανεπιστήμιο Ashland το 1991.

Πριν μετακομίσει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο Wills είχε μια επιτυχημένη καριέρα στον ιδιωτικό τομέα στην American Electric Power (AEP), κατέχοντας διάφορες θέσεις στο μάρκετινγκ, τις δημόσιες σχέσεις και την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Υπήρξε επίσης ηγετικός οργανωτικός εθελοντής για διάφορους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των United Way, Junior Achievement και Phi Mu Delta Fraternity.

Η Wills φέρνει εκτεταμένη εμπειρία εκστρατείας στο Culver-Stockton, έχοντας ηγηθεί πολλών επιτυχημένων περιεκτικών και στοχευμένων εκστρατειών και αυξάνει τη συμμετοχή και την υποστήριξη από αποφοίτους, εταιρείες, ιδρύματα και το σύνολο της εκλογικής περιφέρειας. Οι εκστρατείες πραγματοποίησαν σημαντικές αυξήσεις στην υποστήριξη για κεφαλαιουχικά έργα, τον εμπλουτισμό προγραμμάτων, τις υποτροφίες φοιτητών, την ετήσια υποστήριξη, τη βιωματική μάθηση, το STEM, τις τέχνες και τον αθλητισμό.

Η Lechtenberg έρχεται στο C-SC από το John Wood Community College στο Quincy, όπου υπηρέτησε ως κοσμήτορας αρχείων, γραμματέας και οικονομική βοήθεια. Φέρνει την εμπειρία της στις φοιτητικές υπηρεσίες στο νέο της ρόλο στο C-SC αφού υπηρέτησε ως κοσμήτορας εγγραφής στο κοινοτικό κολέγιο πριν από την πιο πρόσφατη θέση της. Ως μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου του Προέδρου, συνέβαλε σε διαδικασίες προϋπολογισμού, στρατηγικό σχεδιασμό και διαχείριση εγγραφών.

Πριν από αυτό, εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο Quincy που σχετίζεται με την πανεπιστημιακή πρόοδο, συμπεριλαμβανομένων των τομέων των επιχορηγήσεων και των πόρων, των κεφαλαιακών εκστρατειών, των ετήσιων κεφαλαίων και της ετήσιας εκστρατείας για τοπικές επιχειρήσεις. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Quincy, λαμβάνοντας το πτυχίο της (1989) και το μεταπτυχιακό της (2006) στη διοίκηση επιχειρήσεων.

«Είμαστε περήφανοι που προσθέτουμε τόσο τον Scott όσο και τη Melanie στην ηγετική μας ομάδα, επειδή γνωρίζουμε ότι η εμπειρία και το πάθος τους για την τριτοβάθμια εκπαίδευση θα είναι κρίσιμο μέρος της επιτυχίας και της ανάπτυξής μας», δήλωσε η Δρ Lauren B. Schellenberger, πρόεδρος της C-SC .

Η προσθήκη των Wills και Lechtenberg ως αντιπροέδρων ακολουθεί άλλους σημαντικούς διορισμούς ηγεσίας του κολεγίου το 2023, συμπεριλαμβανομένου του Δρ. Kim Gaither ως προσωρινού καθηγητή και του Schellenberger ως προέδρου τον Ιούλιο.

Σκοτ Γουίλς

Scott Wills, Αντιπρόεδρος για την πρόοδο

Μέλανι Λέχτενμπεργκ

Melanie Lechtenberg, Αντιπρόεδρος για τη Διαχείριση Εγγραφών

Bir cevap yazın