Το πρόγραμμα Tri-State Development του Culver-Stockton ανακηρύχθηκε φιναλίστ για τα Βραβεία Αριστείας 2023 της UEDA

6
Το πρόγραμμα Tri-State Development του Culver-Stockton ανακηρύχθηκε φιναλίστ για τα Βραβεία Αριστείας 2023 της UEDA

Το Culver-Stockton College (C-SC) ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα Tri-State Development του κολεγίου ονομάστηκε 2023 Πανεπιστημιακή Ένωση Οικονομικής Ανάπτυξης (UEDA) Φιναλίστ των Βραβείων Αριστείας.

Από τότε που ιδρύθηκε η UEDA πριν από σχεδόν 50 χρόνια, τα μέλη της έχουν αυξηθεί για να συμπεριλάβουν πάνω από 160 οργανισμούς σε όλη τη χώρα που εκπροσωπούνται από ηγέτες που έχουν δεσμευτεί να μοιράζονται τεχνογνωσία στις προσπάθειες προώθησης της οικονομικής ανάπτυξης.

Το Tri-State Development του C-SC υποστηρίζει την περιοχή καλλιεργώντας σχέσεις συνεργασίας, προωθώντας τη διεπιστημονική επίλυση προβλημάτων, ενισχύοντας την επέκταση των πρωτοβουλιών ακαδημαϊκού-οργανισμού-βιομηχανίας και αναπτύσσοντας ένα περιβάλλον για συλλογικό αντίκτυπο που θα βοηθήσει στην οικοδόμηση μιας ακμάζουσας οικονομίας και εργατικού δυναμικού σε όλο το Βορειοανατολικό Μιζούρι , Νοτιοανατολική Αϊόβα και Δυτικό Ιλινόις. Το πρόγραμμα χρησιμεύει για την προώθηση και την επέκταση πρωτοβουλιών που οδηγούν την περιφερειακή ακαδημαϊκή, οργανωτική, κοινοτική και βιομηχανική επιτυχία.

Οι φιναλίστ των Βραβείων Αριστείας της UEDA που αντιπροσωπεύουν καλύτερα αυτές τις πρωτοβουλίες επιλέγονται μέσω μιας ολοκληρωμένης διαγωνιστικής διαδικασίας έξι μηνών που περιλαμβάνει λεπτομερή διαδικασία υποβολής αιτήσεων, αξιολογήσεις από ομοτίμους και διαδικτυακές παρουσιάσεις. Το Tri-State Development του C-SC ανακηρύχθηκε φιναλίστ στην κατηγορία Engaged University, το οποίο αναγνωρίζει πρωτοβουλίες που συνδέουν και τις τρεις κατηγορίες βραβείων παλαιού τύπου UEDA. Αυτές οι κατηγορίες περιλαμβάνουν Ταλέντο, Καινοτομία και Τόπος. Το Culver-Stockon College προστίθεται σε αυτήν την κατηγορία από το Πανεπιστήμιο του Τέξας του Ντάλας και το Πανεπιστήμιο Virginia Tech.

«Είναι μεγάλη μας τιμή που αναγνωρίζονται οι προσπάθειές μας με την ανάπτυξη Tri-State από τα μέλη της UEDA», δήλωσε ο Leslie Sieck, εκτελεστικός διευθυντής του Tri-State Development Summit και αντιπρόεδρος για την οικονομική ανάπτυξη και την ανάπτυξη εργατικού δυναμικού στο C-SC. «Το Tri-State Development είναι ένας ακαδημαϊκός οργανισμός με γνώμονα τα ενδιαφερόμενα μέρη που συνδέει τις 36 κομητείες μας με έναν ξεχωριστό, μοναδικό τρόπο για να συμβάλει στην επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων. Αυτή η διάκριση είναι ένα νεύμα για τη σημαντική συλλογική δουλειά που γίνεται σε κοινοτικό επίπεδο από ανθρώπους, οργανισμούς και επιχειρήσεις στην περιοχή».

Το Tri-State Development του C-SC έχει σημαντικό περιφερειακό αντίκτυπο με ένα δίκτυο που διεξάγει ακαδημαϊκή έρευνα και ανάλυση δεδομένων, διανέμει έρευνες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διευκολύνει συναντήσεις και ομάδες εστίασης, παρέχει δεδομένα και γνώσεις για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων και βοηθά με προγράμματα και ανάπτυξη ακαδημαϊκού έργου.

Οι νικητές των Βραβείων Αριστείας της UEDA θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής του οργανισμού που θα διεξαχθεί στις 8-10 Οκτωβρίου στο Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα.

Bir cevap yazın