Το Old World New είναι τώρα στο Patreon! — Παλιός Κόσμος Νέος

5
Το Old World New είναι τώρα στο Patreon!  — Παλιός Κόσμος Νέος

Μόλις κυκλοφόρησα το Patreon! Το έκανα φοβισμένος γιατί θέλω πραγματικά να δημιουργήσω αξιόλογο περιεχόμενο. Πάτησα το “δημοσίευση” με τη σκέψη ότι κανείς δεν θα εγγραφεί μέχρι την πρώτη μου ραντεβού ζωντανής ροής. Η πρώτη μου ανάρτηση στο Patreon είχε λάθος όνομα της δικής μου εκδήλωσης στην εικόνα (δόξα τω Θεώ μπορούσα να την αλλάξω και να την ενημερώσω). Πρέπει ακόμα να υπενθυμίσω στον εαυτό μου και στον σύζυγό μου την ημερομηνία και την ώρα της πρώτης ζωντανής ροής, ώστε κανείς από τους δύο να μην ξεχάσει.

ΜΠΑ!

Αλλά. I. Έκανα. Το.

Το Old World New Patreon είναι ζωντανό. Έχω ορίσει ημερομηνίες και ώρες για να συνδεθώ με αυτούς που γίνονται Προστάτες. Είπα στο Instagram – δεν είναι αληθινό εκτός αν το ξέρει το Instagram, σωστά;

Τι είναι το Old World New Patreon;

Το Patreon είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους δημιουργούς να πληρώνονται για τη δουλειά τους από τα μέλη του κοινού που έχουν εγγραφεί. Ολα

Το Old World New Patreon ξεκινά με 3 επίπεδα. Η πρώτη βαθμίδα είναι να δείξω υποστήριξη για όλο το δωρεάν περιεχόμενο που παρείχα και συνεχίζω να παρέχω στο ιστολόγιο και στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η δεύτερη βαθμίδα είναι το βασικό επίπεδο του Patreon που περιλαμβάνει μηνιαία ζωντανή ομαδική συνομιλία μέσω βίντεο, αποκλειστικότητες, BTS και πρώιμο περιεχόμενο. Η τρίτη βαθμίδα είναι όλα αυτά συν κάποια εξατομίκευση όπως το μηνιαίο ταχυδρομείο. Αισθάνομαι ότι οι βαθμίδες θα αλλάξουν καθώς μαθαίνω τι λειτουργεί καλύτερα, γι’ αυτό απλώς κατευθυνθείτε για να δείτε τι αντικατοπτρίζουν τα επίπεδα αυτήν τη στιγμή.

Γιατί είναι σημαντικό το Patreon;

Κοινότητα. Αποζημίωση. Συνοχή.

Θέλω να οικοδομήσω και να καλλιεργήσω μια πιο στενή κοινότητα από αυτές που βρίσκονται σε ανοιχτές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Έχω γνωρίσει τόσους πολλούς καταπληκτικούς ανθρώπους μέσα από τις προσπάθειές μου στο Old World New. Έχουμε δημιουργήσει φιλίες και μεγαλώσαμε με πολλούς τρόπους μαζί. Στο Patreon, θέλω αυτή η κοινότητα να προστατευτεί και να μπορέσει πραγματικά να αναπτυχθεί και να ανθίσει.

Σχεδόν όλα όσα δημοσιεύω στον κόσμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο ιστολόγιό μου εδώ γίνονται δωρεάν. Υπήρξε μια στιγμή που σκέφτηκα ότι ήταν ανήθικο για μένα να δεχτώ πληρωμή για τη δουλειά μου επειδή προσπαθούσα να «σώσω τον κόσμο». Η ανάπτυξη με έχει διδάξει ότι μόνο εγώ δεν μπορώ να σώσω τον κόσμο και ότι η δωρεάν εργασία δεν θα βοηθήσει κανέναν. Αν και μπορώ να εξασφαλίσω συνεργασίες επωνυμίας και να λάβω πληρωμές από συνδέσμους θυγατρικών, αυτές είναι ασυνεπείς και σποραδικές. Έχοντας μια πιο συνεπή μορφή αποζημίωσης θα μου επιτρέψει να παραμείνω συνεπής σε αυτή τη δουλειά.

Ελάτε μαζί μου στο Patreon

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάω αυτή την προσπάθεια. Αν θέλετε να συμμετέχετε σε μηνιαίες κλήσεις, δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα παρασκήνια, λάβετε αποκλειστικό περιεχόμενο βιώσιμης διαβίωσης και πολλά άλλα – ελάτε μαζί μου στο Patreon!


Ας Συνδεθούμε!

Bir cevap yazın