Φτηνές ιδέες για δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και για ραντεβού που θα λατρέψει ο σύντροφός σας

19
Φτηνές ιδέες για δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και για ραντεβού που θα λατρέψει ο σύντροφός σας

Είναι το Σαββατοκύριακο πριν από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και έχετε αρχίσει να αγχώνεστε. Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να δείξετε στον σύντροφό σας πόσο ενδιαφέρεστε χωρίς να σπάσετε τα χρήματα. Μην ανησυχείς. δεν χρειάζεται να βουτήξετε στον λογαριασμό ταμιευτηρίου σας για να πληρώσετε για ένα υπέροχο δείπνο, λουλούδια, σοκολάτες και κάρτα. Σκοπεύω να σας βοηθήσω να βρείτε την τέλεια ιδέα για δώρο ή ραντεβού που θα λατρέψουν τόσο ο σύντροφός σας όσο και το πορτοφόλι σας.

Όλα ξεκινούν με τις πέντε γλώσσες αγάπης όπως ορίζονται από Ο γιατρός Γκάρι Τσάπμαν. Ίσως έχετε ακούσει για αυτούς; Δεν το είχα κάνει μέχρι πέρυσι, και άλλαξε ο τρόπος που αλληλεπιδρούσα με τον φίλο μου. Η ιδέα πίσω από αυτά είναι ότι ο καθένας βιώνει την αγάπη διαφορετικά. Μερικοί άνθρωποι, όπως εγώ, απολαμβάνουν πραγματικά να τους κάνουν κομπλιμέντα ή να τους λένε με λόγια πόσο ενδιαφέρεται ο σύντροφός τους. Άλλοι, όπως ο φίλος μου, νιώθουν ότι τους αγαπούν όταν ο σύντροφός τους κάνει κάτι για να κάνει τη ζωή λίγο πιο εύκολη (π.χ. καθάρισμα, μαγείρεμα ή άλλες δουλειές). Η γλώσσα της αγάπης μου ονομάζεται «λέξεις επιβεβαίωσης», η γλώσσα του φίλου μου ονομάζεται «πράξεις υπηρεσίας». Τα άλλα τρία είναι «λήψη δώρων», «ποιοτικός χρόνος» και «σωματική επαφή».

Δύο δάχτυλα έχουν χαμογελαστά πρόσωπα και φαίνονται να αγκαλιάζονται.

Black Pearl / Shutterstock.com

Πριν το αγόρι μου και εγώ πάρουμε το τεστ για να ανακαλύψουμε τις γλώσσες αγάπης μας, υποθέσαμε ότι ο άλλος βίωσε την αγάπη με τον ίδιο τρόπο που κάναμε, έτσι του έκανα κομπλιμέντα και με βοήθησε. Αυτό είναι κοινό για πολλά ζευγάρια. Αν δεν θέλετε να κάνετε το τεστ με τον σύντροφό σας, παρατηρήστε πώς σας εκφράζουν την αγάπη τους. Τις περισσότερες φορές, έτσι θέλουν να τους αγαπούν ως αντάλλαγμα.

Τι σχέση έχει λοιπόν αυτό με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Λοιπόν, θα σας βοηθήσει να πάρετε μια πιο τεκμηριωμένη απόφαση για το τι να κάνετε αυτή τη 14η Φεβρουαρίου. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξετάσετε τη γλώσσα αγάπης του συντρόφου σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε ένα από αυτά τα φτηνά δώρα του Αγίου Βαλεντίνου ή ιδέες για ραντεβού για να δείξετε ότι έχετε δώσει προσοχή στις ανάγκες του.

Για όσους τους αρέσει να τους λένε με λόγια πόσο τους αγαπάτε:

Ένας άντρας κρατά μια πινακίδα που λέει "Για μένα είσαι τέλειος."

Love Actually / Giphy

 • Σημειώστε πόσο σας ενδιαφέρει στις αυτοκόλλητες σημειώσεις. Μοιράστε τα σε ολόκληρο τον κοιτώνα ή το διαμέρισμά τους, το αυτοκίνητο ή την τσάντα που παίρνουν στο σχολείο ή στη δουλειά. Αν θέλετε να κάνετε το παραπάνω μίλι, οδηγήστε τους σε ένα κυνήγι οδοκαθαριστών για να βρείτε όλα τα μικρά ερωτικά σας υπομνήματα.
 • Μοιραστείτε μια λίστα αναπαραγωγής ή γράψτε ένα τραγούδι ή ποίημα. Χρησιμοποιήστε τους στίχους άλλων για να εκφράσετε το πώς νιώθετε ή αν η καλλιτεχνική σας πλευρά θέλει, βρείτε μόνοι σας τις λέξεις. Αν θέλετε να πάτε για μια ατμόσφαιρα δεκαετίας του ’90, δημιουργήστε ένα mixtape ή CD, αλλά βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας έχει τον εξοπλισμό για να το παίξει!
 • Πάρτε συνέντευξη από τους φίλους και την οικογένειά τους. Ρωτήστε τους τι τους αρέσει στον σύντροφό σας και συγκεντρώστε τις απαντήσεις τους. Ανάλογα με τις ικανότητές σας, μπορεί να έχετε την τάση να δημιουργήσετε ένα σύντομο βίντεο, αρχείο ήχου ή κολάζ λέξεων.

Για όσους τους αρέσει όταν τους κάνετε τη ζωή πιο εύκολη:

 • Βοηθήστε τους να ολοκληρώσουν ένα έργο. Υπάρχει κάτι για το οποίο ο σύντροφός σας μιλάει για να τελειώσει εδώ και καιρό, αλλά απλά δεν βρίσκει τον χρόνο να το κάνει; Προσφερθείτε εθελοντικά για να βοηθήσετε και αφιερώστε μερικές ώρες για να εργαστείτε και οι δύο μαζί.
 • Κάντε τους ένα σπιτικό γεύμα. Για να δημιουργήσετε ιδέες για συνταγές, επισκεφθείτε Foodgawker. Εάν το μαγείρεμα είναι καινούργιο για εσάς, ίσως θελήσετε να εγγραφείτε για μια υπηρεσία παράδοσης συνταγών και συστατικών, όπως π.χ Μπλε ποδιά ή Marley Spoon. Και οι δύο εταιρείες προσφέρουν ειδικές τιμές για νέα μέλη και αν δεν θέλετε να πληρώσετε για τους επόμενους μήνες, μπορείτε να ακυρώσετε μετά την πρώτη εβδομάδα.
 • Καθαρίστε το διαμέρισμα ή τον κοιτώνα τους. Τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να περπατάς σε ένα καθαρό δωμάτιο μετά από μια κουραστική μέρα μαθημάτων ή εργασίας. Εάν πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας θα ένιωθε άνετα όταν καθαρίζετε τον χώρο του, πάρτε το Windex και πιάστε δουλειά.

Για όσους αγαπούν τα δώρα:

 • Αγοράστε ένα φυτό σε γλάστρα και φτιάξτε ένα γλυκό γλυκό. Πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας θα εκτιμούσε κάτι παρόμοιο με το παραδοσιακό δώρο λουλουδιών και σοκολάτας; Ένα φυτό σε γλάστρα θα διαρκέσει περισσότερο και είναι συνήθως φθηνότερο από τα κομμένα λουλούδια. Οι σοκολάτες είναι νόστιμες, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο σύντροφός σας θα εκτιμούσε επίσης το αγαπημένο τους σπιτικό γλυκό. Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι να φτιάξετε, οι τραγανές λιχουδιές από ρύζι είναι πραγματικά εύκολο και διασκεδαστικό να πλάθετε σε καρδιές!
 • Φτιάξτε κάτι ιδιαίτερο. Pinterest ξεχειλίζει από ιδέες για χειροποίητα δώρα. Δεν είμαι πονηρός άνθρωπος, οπότε με τρομάζει λίγο η ιδέα, αλλά αν είναι στο σοκάκι σου, πήγαινε!
 • Καδράρετε μερικές φωτογραφίες ή στίχους από ένα αγαπημένο τραγούδι. Το Instagram δεν είναι το μόνο μέρος για να αναδείξετε τις φωτογραφίες σας! Εκτυπώστε μερικές από τον λογαριασμό σας ή σκεφτείτε να τραβήξετε φωτογραφίες το Σαββατοκύριακο με μια κάμερα μιας χρήσης. Αν σας αρέσει η ιδέα των στίχων, σκεφτείτε το πρώτο τραγούδι που ακούσατε ή χορέψατε ποτέ μαζί, βρείτε τις παρτιτούρες και βάλτε τις σε ένα πλαίσιο.

Για όσους σε θέλουν δίπλα τους:

Μια μπλε οθόνη με το κείμενο "Όπως το τουρσί στο cheeseburger μου, θέλω να σε βγάλω έξω" γραμμένο πάνω του,

Giphy

 • Βγες έξω. Κλείστε το τηλέφωνό σας και άλλες συσκευές και κάντε μια πεζοπορία (κυριολεκτικά). Ανάλογα με τον καιρό, θα μπορούσατε επίσης να ετοιμάσετε ένα πικνίκ ή να πάτε σε ένα πάρκο και να κάνετε κούνια στις κούνιες. Το να κάνετε ένα σύντομο οδικό ταξίδι σε μια επιφυλακή είναι μια άλλη επιλογή.
 • Πάρτε ένα μάθημα. Γιόγκα? Χορός? Χαρακτική; Μαγείρεμα? Το σημαντικό είναι να κάνετε τη δραστηριότητα μαζί. Ακόμα κι αν είναι ανόητο ή δύσκολο, θα έχετε πολλά να μιλήσετε αφού τελειώσει.
 • Δείτε μια παράσταση. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν πολλά εισιτήρια σε προσιτές τιμές. Εάν βρίσκεστε σε μια μεγάλη πόλη, σκεφτείτε να κάνετε λήψη TodayTix για να βρείτε προσφορές για την εβδομάδα. Επιπλέον, οι βελτιωτικές εκπομπές και οι βραδιές αφήγησης είναι συνήθως αρκετά φθηνές και προσφέρουν γέλιο.

Για όσους αγαπούν τη σωματική στοργή:

 • Κάντε τους ένα τρίψιμο πίσω. Αυτό είναι αρκετά απλό. Αν θέλετε να τα περιποιηθείτε περισσότερο, κάντε τους ένα αφρόλουτρο και ανάψτε μερικά κεριά.
 • Αγκαλιάστε στον καναπέ και δείτε την αγαπημένη τους ταινία. Νοικιάστε ή μεταδώστε την αγαπημένη ταινία του συντρόφου σας, φτιάξτε ζεστή σοκολάτα ή άλλο ιδιαίτερο ρόφημα και χαλαρώστε μαζί.
 • Κρατήστε τα χέρια και κάντε μια βόλτα. Σκεφτείτε να κάνετε μια περιήγηση σε ένα νέο μέρος της πόλης ή να περάσετε τη βόλτα σας εκτιμώντας πράγματα για τη γειτονιά σας που δεν έχετε παρατηρήσει ποτέ.

Να θυμάστε ότι τα φτηνά δώρα και τα ραντεβού του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι απογοητευτικά αν είναι προσεκτικά. Φροντίστε τη γλώσσα αγάπης του συντρόφου σας και θα εκτιμήσουν πόσο συντονισμένοι είστε με τις ανάγκες του. Καλή τύχη και καλή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από όλους στο Student Caffé!

Bir cevap yazın