Η λίστα ενός κηπουρού με πράγματα για τα οποία πρέπει να είστε ευγνώμονες

Η λίστα ενός κηπουρού με πράγματα για τα οποία πρέπει να είστε ευγνώμονες

NORTHCOUNTRYOUTLOOK.COM – Εδώ είναι μερικές από τις σκέψεις μου για πράγματα που πρέπει να είμαι ευγνώμων για αυτήν την Ημέρα των Ευχαριστιών…

Εργαλεία με μπαταρίες – Πολλοί από εσάς ίσως γνωρίζετε ότι μου αρέσει ο φυσητήρας φύλλων για όλη τη δουλειά που μπορεί να κάνει σε μέρη όπου είναι δύσκολο να τσουγκράνετε χωρίς να αφαιρέσετε όλο το χαλίκι ή το σάπια φύλλα. Κατά τη διάρκεια των ετών, έχω πιθανώς στην κατοχή μου σχεδόν κάθε ενσάρκωση ενός βενζινοκίνητου εργαλείου φροντίδας αυλής που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Ενώ ήταν γρήγοροι και αποτελεσματικοί, ήρθαν επίσης με προκλήσεις θορύβου και ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Φέτος αναβάθμισα τα περισσότερα από αυτά τα εργαλεία σε μονάδες που λειτουργούν με μπαταρία που είναι καθαρές και αθόρυβες και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για αυτήν τη νέα τεχνολογία. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε μερικά από αυτά.

Χρώμα και εποχές του φθινοπώρου – Το να μεγάλωσα στη νότια Καλιφόρνια δεν μου επέτρεψε να εκθέσω πολύ το χρώμα του φθινοπώρου ή τις εποχιακές αλλαγές. Η ζωή στα βορειοδυτικά φαίνεται να είναι ακριβώς ο σωστός συνδυασμός χρώματος φθινοπωρινού φυλλώματος και εποχιακών παραλλαγών. Είμαι ευγνώμων για τις εποχές μας που φέρνουν αλλαγή αλλά και τάξη στον κηπουρικό μου κόσμο. Μου δίνουν κάτι να περιμένω με ανυπομονησία κάθε μήνα του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΛΙΣΤΑ ΣΤΟ:

Διαβάστε περισσότερα  Οι πράσινοι μπροστινοί κήποι μειώνουν το φυσιολογικό και ψυχολογικό στρες