Οργανικός Κοινοτικός Κήπος που ιδρύθηκε στο San Bernardino Nourishes Body, Mind

Οργανικός Κοινοτικός Κήπος που ιδρύθηκε στο San Bernardino Nourishes Body, Mind

Σχεδόν 30 οικογένειες έλαβαν οικόπεδα αυτό το καλοκαίρι για να καλλιεργήσουν τα δικά τους βιολογικά φρούτα και λαχανικά. [photos by Chet Williams]

NEWS.LLU.EDU – Οι οικογένειες στο San Bernardino θα απολαύσουν πληθώρα φρέσκων φρούτων και λαχανικών για την Ημέρα των Ευχαριστιών που καλλιεργήθηκαν χάρη στη δωρεά του Loma Linda University Health ενός αγροτεμαχίου ενός στρεμμάτων για τη δημιουργία ενός οργανικού κοινοτικού κήπου και υπαίθριου κέντρου δραστηριοτήτων — με στόχο τη βελτίωση της διατροφής και της πνευματικής ευεξίας όντας μεταξύ των υποεξυπηρετούμενων.

Η πόλη του San Bernardino είναι μια από τις ερήμους τροφίμων της Νότιας Καλιφόρνια – περιοχές όπου οι άνθρωποι έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε οικονομικά προσιτά, θρεπτικά τρόφιμα λόγω της φτώχειας, της επισιτιστικής ανασφάλειας, της πρόσβασης σε παντοπωλεία και της έλλειψης συγκοινωνιών.

Το “Jardín de la Salud”, ισπανικά για το “Garden of Health”, είναι μια πρωτοβουλία του Loma Linda University Community-Academic Partners in Service (CAPS), μέρος του Institute for Community Partnerships (ICP), για την παροχή υγιεινών προϊόντων και ασφαλών υπαίθριους χώρους πρασίνου στον τοπικό υποεξυπηρετούμενο πληθυσμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα  'Αφήστε τα φύλλα!' - Urban Organic Gardener