3 τρόποι με τους οποίους τα προγράμματα ανακύκλωσης μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία των οικοσυστημάτων

10
3 τρόποι με τους οποίους τα προγράμματα ανακύκλωσης μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία των οικοσυστημάτων

Σε προηγούμενα blogs, έχουμε μιλήσει για πώς η ανακύκλωση προστατεύει τα ζώα και τους ανθρώπουςκαι το 10 καλύτερα αντικείμενα για ανακύκλωση για να σώσουμε τον πλανήτη μας… αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εμβαθύνουμε περισσότερο στο γιατί τα προγράμματα ανακύκλωσης συμβάλλουν στην προστασία των οικοσυστημάτων μας.

Αν δεν έχετε ήδη ρίξει μια ματιά στο δικό μας απόλυτος οδηγός προγράμματος ανακύκλωσης για να κατανοήσετε καλύτερα τι μιλάμε, συνιστούμε να το κάνετε. Ωστόσο, Η βασική ιδέα ενός προγράμματος ανακύκλωσης είναι ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα διαχείρισης απορριμμάτων για γραφείο, επιχείρηση, δήμο και πολλά άλλα.

Ας προχωρήσουμε τώρα στην απάντηση της ερώτησης:

Μπορούν τα προγράμματα ανακύκλωσης να βοηθήσουν στην προστασία των οικοσυστημάτων;

Η CleanRiver παρέχει προγράμματα ανακύκλωσης και βοήθεια προγραμμάτων ανακύκλωσης μέσω των εμπορικών μας κάδων ανακύκλωσης για περισσότερα από 30 χρόνια. Με βάση τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια, η σύντομη απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι ναι. Τα προγράμματα ανακύκλωσης βοηθούν στην προστασία των οικοσυστημάτων βραχυπρόθεσμα. Η μακροπρόθεσμη επιτυχία απαιτεί πολύ περισσότερη δέσμευση. Πρώτο και κύριο, πόσο κοστίζει το πρόγραμμα ανακύκλωσής σας είναι ένας μεγάλος παράγοντας για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία. Κατα δευτερον, Η αναβάθμιση ή η υποβάθμιση του προγράμματος ανακύκλωσής σας για να ταιριάζει στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των εγκαταστάσεων σας είναι επίσης σημαντική.

Πρόγραμμα Ανακύκλωσης, Κάδος Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης Tim Horton, Καλύτερος Κάδος Ανακύκλωσης

(Για μια γενική ιδέα των διαφορετικών τύπων εμπορικών κάδων ανακύκλωσης που είναι διαθέσιμοι για ενσωμάτωση στα προγράμματά σας ανακύκλωσης, ρίξτε μια ματιά στη σελίδα των προϊόντων μας εδώ.)

Οι κύριοι τρόποι με τους οποίους ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των οικοσυστημάτων είναι:

  1. διατήρηση των φυσικών πόρων
  2. εκπαίδευση των ανθρώπων για τα απόβλητά τους
  3. δημιουργία μιας νέας πηγής εσόδων για την παροχή κινήτρων για τη χρήση περισσότερων ανακυκλώσιμων προϊόντων

Όσο περισσότερα ανακυκλώσιμα απόβλητα εκτρέπονται από τους χώρους υγειονομικής ταφής μέσω ενός αρμόδιου προγράμματος ανακύκλωσης, τόσο μεγαλύτερη είναι η θετική επίδραση που θα έχουμε στο περιβάλλον.

Το προηγούμενο ιστολόγιο μας καλύφθηκε οι διαφορές μεταξύ ανακύκλωσης και ανακύκλωσης όπου ο απώτερος στόχος της ανακύκλωσης είναι η δημιουργία μιας κυκλικής οικονομίας όπου υπάρχει περιορισμένη ανάγκη για ανακύκλωση. Αν και, αυτό είναι ακόμη πολύ μακριά, επομένως τα προγράμματα ανακύκλωσης είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα. Τούτου λεχθέντος, πιθανώς αναρωτιέστε αν υπάρχουν παραδείγματα μεγάλων προγραμμάτων ανακύκλωσης:

Έχει ο Καναδάς καλό πρόγραμμα ανακύκλωσης;

Οι φίλοι μας στο Circular Innovation Council έτρεξαν τους αριθμούς και το ανακάλυψαν Ο Καναδάς ανακυκλώνει μόλις το 9 τοις εκατό των πλαστικών του. Το υπόλοιπο πλαστικό καταλήγει να πηγαίνει σε χωματερές ή να γίνεται σκουπίδια. Με αυτό το μοναδικό στατιστικό, είναι ασφαλές να πούμε ότι ο Καναδάς θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μερικές αναβαθμίσεις στα τρέχοντα προγράμματα ανακύκλωσης. Τι μπορούν όμως να κάνουν;

Μερικές φορές η καλύτερη απάντηση δεν είναι απαραιτήτως να βυθίσετε περισσότερα χρήματα σε μια πιο ισχυρή και ενδελεχή λειτουργία προγράμματος ανακύκλωσης, αλλά μάλλον να μειώσετε τα απόβλητα από την ίδια την πηγή.

Ενώ τα προγράμματα ανακύκλωσης είναι τελικά καλύτερα για το περιβάλλον από τις παραδοσιακές υπηρεσίες συλλογής απορριμμάτων, οι πρωτοβουλίες μηδενικών αποβλήτων και η μείωση της δημιουργίας μη ανακυκλώσιμων υλικών, όπως η απαγόρευση της πλαστικής σακούλας, θα είναι πάντα η καλύτερη επιλογή.

Ενθαρρύνουμε όλους τους αναγνώστες μας να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να μειώσουν τα απόβλητά τους και να ψηφίσουν με το πορτοφόλι σας, αν έχετε την πολυτέλεια να το κάνετε. Αυτό σημαίνει την αποφυγή πλαστικών μιας χρήσης και την αγορά προϊόντων με περιττή συσκευασία από εταιρείες που δεν προσπαθούν να μειώσουν τα απορρίμματα συσκευασίας τους.


Αναζητάτε περισσότερες συμβουλές για προγράμματα ανακύκλωσης; Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα άλλα ιστολόγια:

Σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης; Διαβάστε το eBook μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κάδους ανακύκλωσης, την εκτροπή απορριμμάτων και πολλά άλλα.
πρόγραμμα ανακύκλωσης, περιστασιακές αποδόσεις

Το CleanRiver Recycling παρέχει μια ποικιλία από καινοτόμες, ευέλικτες και προσαρμόσιμες λύσεις ανακύκλωσης. Για να προσδιορίσετε τη σωστή λύση για να καλύψετε τις ανάγκες σας, χρησιμοποιήστε τον επιλογέα προϊόντος CleanRiver.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, καλέστε μας στο 1-866-479-4038 ή στείλτε μας email στο [email protected].

Bir cevap yazın