5 Εμπορικές θέσεις εργασίας ανακύκλωσης που έχουν μεγάλη ζήτηση

4
5 Εμπορικές θέσεις εργασίας ανακύκλωσης που έχουν μεγάλη ζήτηση

Ίσως έχετε ακούσει ότι η τρέχουσα αγορά εργασίας θερμαίνεται σε μεγάλο βαθμό. Είτε το ονομάζετε η Μεγάλη Παραίτηση, ο Μεγάλος Ανασχηματισμός, είτε απλά η αγορά εργασίας ενός υπαλλήλου… υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εργασίας που μπορείτε να επωφεληθείτε! Ακόμη και εδώ στις λύσεις ανακύκλωσης CleanRiver, προσλαμβάνουμε για διάφορους ρόλους.

Αν ψάχνετε για δουλειά σε έναν βιώσιμο τομέα όπου μπορείτε να αισθάνεστε καλά με τις συνεισφορές σας, τότε μην κοιτάξετε πέρα ​​από τις ακόλουθες θέσεις εργασίας ανακύκλωσης εμπορίου και βιώσιμες ευκαιρίες σταδιοδρομίας που έχουν μεγάλη ζήτηση:

1. Ειδικός Υδατικών Πόρων

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το νερό και ως ειδικός στους υδάτινους πόρους, δουλειά σας είναι να το προστατεύσετε. Αυτή η εργασία σας αναθέτει στον έλεγχο των τοπικών ή περιφερειακών πηγών νερού για μόλυνση και τη διασφάλιση της βιώσιμης χρήσης τους. Θα γράψετε επίσης δελτία τύπου για να κρατάτε ενήμερο το κοινό σχετικά με την ασφάλεια των υδάτων, τη διατήρηση και την ανακύκλωση.

2. Σχεδιαστής προϊόντων και συσκευασιών

εργασία βιώσιμης συσκευασίας

Αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα μια τυπική πορεία σταδιοδρομίας που θα ακολουθούσε κάποιος που αναζητά βιώσιμες λύσεις ανακύκλωσης, εμπίπτει στην κατηγορία της κυκλικής οικονομίας. Η ανακύκλωση είναι μια λύση σε ένα πρόβλημα που μπορεί να προληφθεί. Εάν οι σχεδιαστές προϊόντων και συσκευασιών επικεντρωθούν στις ανακυκλώσιμες συσκευασίες και στην προμήθεια βιώσιμων υλικών… ο απώτερος στόχος μιας κυκλικής οικονομίας υψηλής λειτουργικότητας είναι πολύ πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα.

3. Οδηγοί Φορτηγών Εμπορικής Ανακύκλωσης

Τα προγράμματα ανακύκλωσης δεν λειτουργούν χωρίς προγράμματα οδήγησης. Συλλέγοντας ανακυκλώσιμα υλικά όλο το χρόνο, υπό όλες τις καιρικές συνθήκες, οι οδηγοί φορτηγών ανακύκλωσης είναι ο παλμός κάθε βιώσιμης επιχείρησης συλλογής απορριμμάτων.

4. Υπεύθυνος Εγκατάστασης Ανάκτησης Υλικού

Όπως ακριβώς οι οδηγοί αποτελούν το μέσο μεταφοράς για ανακυκλώσιμα υλικά, οι διαχειριστές MRF διατηρούν τις εμπορικές εγκαταστάσεις ανακύκλωσης που λειτουργούν αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Είναι επίσης συνήθως υπεύθυνοι για την πρόσληψη και την εκπαίδευση εργαζομένων. Παρόμοια με τον τρόπο που χρησιμοποιείται ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης για την εκπαίδευση των ανθρώπων σχετικά με το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να πεταχτεί σε έναν κάδο ανακύκλωσης γραφείου. Η διατήρηση μιας σταθερής ροής ανακυκλώσιμων που συλλέγονται, ταξινομούνται, υποβάλλονται σε επεξεργασία και πωλούνται απαιτεί έναν επόπτη με γνώμονα τη βιωσιμότητα.

5. Διαχειριστές Διαδρομών Συλλογής Ανακύκλωσης

εμπορικές εργασίες ανακύκλωσης

Αυτή η θέση είναι ουσιαστικά η κόλλα για να συνεργαστούν οι οδηγοί εμπορικών φορτηγών ανακύκλωσης και οι διαχειριστές εγκαταστάσεων ανακύκλωσης. Για να συλλέγουν ανακυκλώσιμα υλικά με τον πιο αποτελεσματικό δυνατό τρόπο, οι διαχειριστές δρομολογίων πρέπει να σχεδιάζουν διαδρομές και χρονοδιαγράμματα για να ακολουθήσουν οι οδηγοί φορτηγών ανακύκλωσης και να συντονίζουν τις εγκαταστάσεις ανακύκλωσης.

Το μέλλον των θέσεων εργασίας στην ανακύκλωση:

Η κυκλική οικονομία προβλέπεται να δημιουργήσει πάνω από 250.000 νέες θέσεις εργασίας τα επόμενα 10 χρόνια σε πόλεις όπως το Λονδίνο, μόνο στην Αγγλία! Καθώς οι τάσεις της βιωσιμότητας και της κλιματικής αλλαγής γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, η καριέρα στην ανακύκλωση είναι η σωστή επιλογή.

Αναζητάτε περισσότερες πράσινες συμβουλές ανακύκλωσης; Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα άλλα ιστολόγια:

ανακύκλωση, χωρίς πόνο, νέο έτος

Το CleanRiver Recycling παρέχει μια ποικιλία από καινοτόμες, ευέλικτες και προσαρμόσιμες λύσεις ανακύκλωσης. Για να προσδιορίσετε τη σωστή λύση για να καλύψετε τις ανάγκες σας, χρησιμοποιήστε το Επιλογέας προϊόντων CleanRiver.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, καλέστε μας στο 1-866-479-4038 ή στείλτε μας email στο [email protected].

Bir cevap yazın