5 λόγοι για τους οποίους το Περθ είναι το τέλειο μέρος για να ξεκινήσετε την καριέρα σας

4
5 λόγοι για τους οποίους το Περθ είναι το τέλειο μέρος για να ξεκινήσετε την καριέρα σας

Η πόλη Περθ της δυτικής ακτής της Αυστραλίας είναι ένας πρώτος προορισμός σπουδών για διεθνείς φοιτητές, αλλά δεν χρειάζεται να τελειώσει εκεί. Αφού αποφοιτήσετε, γιατί να μην συνεχίσετε να απολαμβάνετε τον χαλαρό, γεμάτη ηλιοφάνεια τρόπο ζωής, τα εκπληκτικά τοπία και την ακμάζουσα διατροφική κουλτούρα ξεκινώντας και εδώ την καριέρα σας;

Ευτυχώς για εσάς, η βιομηχανία εργασίας του Περθ ανθεί χάρη στην τοποθεσία και τους φυσικούς πόρους, την ισχυρή οικονομία και τις συνεχείς επενδύσεις για την ανάπτυξη της υποδομής της πόλης. Οι εργαζόμενοι εδώ απολαμβάνουν υψηλούς μισθούς και καλή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, καθιστώντας το Περθ ένα επιθυμητό μέρος για εργασία.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περαιτέρω πειστικότητα, έχουμε πέντε λόγους για τους οποίους το Περθ είναι το τέλειο μέρος για να ξεκινήσετε την καριέρα σας στην Αυστραλία.

1. Ευκαιρίες καριέρας στο κατώφλι σας

Ο ορίζοντας του Peth τη νύχτα, με τους ουρανοξύστες της πόλης να φωτίζουν τον νυχτερινό ουρανό

Θα βρείτε χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο και στην Αυστραλία βρίσκεται το Australian Securities Exchange ή ASX.

Η εταιρική έδρα του ενός τρίτου των εταιρειών που είναι εισηγμένες στο ASX (thinkperth.com) βρίσκεται στο Περθ, καθιστώντας την πόλη την οικονομική πρωτεύουσα της Δυτικής Αυστραλίας – και επίσης ενθαρρύνοντας πολλές εταιρείες να ιδρύσουν ή να μεταφέρουν τα κεντρικά τους γραφεία εδώ.

Και με περισσότερες επιχειρήσεις που εδρεύουν στο Περθ, έρχονται περισσότερες θέσεις εργασίας για πτυχιούχους. Θα χαρείτε να ακούσετε ότι οι ειδικευμένοι επαγγελματίες εδώ ανταμείβονται καλά: Το Περθ προσφέρει το δεύτερο υψηλότερο μέσο εισόδημα από τις μεγάλες πόλεις της Αυστραλίας (Deloitte Access Economics 2022).

2. Διευρυμένα δικαιώματα εργασίας μετά τις σπουδές για διεθνείς φοιτητές

Θα χρειαστεί να αποκτήσετε βίζα εργασίας μετά τις σπουδές για να μείνετε στην Αυστραλία μετά την αποφοίτησή σας. Χάρη στην περιφερειακή ιδιότητα του Περθ, μπορεί να δικαιούστε να μείνετε έως και έξι χρόνια με βίζα εργασίας μετά τις σπουδές εάν σπουδάσετε και ξεκινήσετε την καριέρα σας εδώ – ένα χρόνο περισσότερο από ό,τι στο Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη και το Μπρίσμπεϊν!

Αυτό το όφελος αφορά μόνο τα επιλέξιμα μαθήματα, γι’ αυτό ελέγχετε πάντα κυβερνητικές συμβουλές για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις βίζες.

3. Μια ακμάζουσα πόλη για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις

Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε την καριέρα σας στο Περθ. Η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς – οδηγώντας σε ισχυρές προοπτικές απασχόλησης. Δισεκατομμύρια δολάρια έχουν ήδη επενδυθεί σε μεγάλα έργα, από αθλητικούς και ψυχαγωγικούς χώρους παγκόσμιας κλάσης έως ένα νέο κρατικό μουσείο και αναβάθμιση αεροδρομίου.

Το Περθ συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη. Το 1,5 δισεκατομμύριο AUD του Περθ για το City Deal θα ξεκλειδώσει οικονομικά οφέλη, θα φέρει επενδύσεις στο κέντρο της πόλης και, το σημαντικότερο, θα δημιουργήσει σχεδόν 10.000 νέες θέσεις εργασίας (thinkperth.com).

Δεν είναι μόνο η πόλη που ακμάζει: η Δυτική Αυστραλία είναι ευλογημένη με πολλούς φυσικούς ορυκτούς και ενεργειακούς πόρους, συμβάλλοντας στην καθιέρωση του Περθ ως πρωτεύουσας πόρων και ενέργειας της περιοχής Ινδο-Ειρηνικού. Σήμερα, η πόλη φιλοξενεί 100+ εταιρείες πόρων και ενέργειας. Οκτώ από τις 14 μεγαλύτερες εταιρείες ενέργειας και εξόρυξης στον κόσμο έχουν γραφεία εδώ – συμπεριλαμβανομένων των ExxonMobil, Shell και BP.

Αυτοί δεν είναι οι μόνοι τομείς που είναι μεγάλοι στη Δυτική Αυστραλία. Άλλα περιλαμβάνουν τις κατασκευές, τις υπηρεσίες, τον τουρισμό και τη γεωργία, παρέχοντας στους πτυχιούχους πτυχιούχους μια σειρά βιομηχανιών για εργασία.

4. Ιδανική τοποθεσία για παγκόσμια ταξίδια και επιχειρήσεις

Το Περθ είναι η πύλη της Αυστραλίας στην Ασία. Το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης προσφέρει τακτικές απευθείας πτήσεις προς τους περισσότερους μεγάλους κόμβους της Ασίας – για παράδειγμα, η Σιγκαπούρη απέχει μόλις πέντε ώρες πτήσης. Όχι μόνο δεν θα είστε ποτέ μακριά από τους φίλους και την οικογένεια, αυτή η εγγύτητα σε μεγάλες εμπορικές αγορές παρέχει αυξημένες επιχειρηματικές ευκαιρίες και βοηθά τις εταιρείες του Περθ να δημιουργήσουν ισχυρές διεθνείς συνδέσεις.

Το Περθ βρίσκεται επίσης σε πλεονεκτική θέση σε μια ζώνη ώρας που μοιράζεται περίπου το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού. Ακόμη και σε έναν παγκόσμιο συνδεδεμένο κόσμο 24 ωρών, η δυνατότητα επιχειρηματικής δραστηριότητας στην ίδια ζώνη ώρας έχει τα πλεονεκτήματά του, βοηθώντας τις εταιρείες να συνεργάζονται και να αναπτύσσονται πιο εύκολα.

Αυτή η συνδεσιμότητα με ένα μεγάλο μέρος του κόσμου θα μπορούσε να είναι ο λόγος που το Περθ είναι μια από τις πιο πολυπολιτισμικές πόλεις της Αυστραλίας, σε μια από τις πιο διαφορετικές πολιτείες της χώρας: το 37% του πληθυσμού της Δυτικής Αυστραλίας γεννήθηκε στο εξωτερικό, αντιπροσωπεύοντας περισσότερες από 200 εθνικότητες και 270 γλώσσες (thinkperth .com). Ως διεθνής φοιτητής – και πτυχιούχος υπάλληλος – θα νιώσετε ευπρόσδεκτοι και ισότιμοι εδώ.

5. Μια υγιής ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής

Υπάρχουν περισσότερα στη ζωή από το να δουλεύεις και στο Περθ είναι εύκολο να πετύχεις τη σωστή ισορροπία! Ο αυστραλιανός τρόπος ζωής είναι χαλαρός και το εργατικό δυναμικό και οι εργοδότες της χώρας δίνουν μεγάλη αξία στην επίτευξη μιας υγιούς ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, παραμένοντας παράλληλα ιδιαίτερα παραγωγικοί.

Το Περθ προσφέρει έναν ασυναγώνιστο τρόπο ζωής και αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο βιώσιμες πόλεις στον κόσμο (Global Liveability Index 2022, Economist Intelligence Unit).

Είναι επίσης ένα όμορφο μέρος για να εργαστείτε. Η Central Business District βρίσκεται στην προκυμαία του ποταμού Swan και το Kings Park – ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα στο κέντρο της πόλης στον κόσμο – βρίσκεται επίσης σε κεντρική τοποθεσία. Θέλετε να πάτε στην παραλία πριν ή μετά τη δουλειά; Με περισσότερες από 19 παραλίες μόνο στο Περθ, θα σας χαλάσει η επιλογή.

Η οικονομική προσιτή τιμή του Περθ το καθιστά επίσης ελκυστικό μέρος για εργασία. Η πόλη έχει χαμηλότερο κόστος ζωής από το Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη (Worldwide Cost of Living Survey 2022, Economist Intelligence Unit). Έτσι, θα έχετε περισσότερα χρήματα για να ξοδέψετε απολαμβάνοντας όλα όσα έχει να προσφέρει το Περθ – συμπεριλαμβανομένων κοσμοπολίτικων αγορών και φαγητού ή οδικές εκδρομές σε ορισμένους από τους προορισμούς της Δυτικής Αυστραλίας που πρέπει να δείτε.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την προετοιμασία της καριέρας σας με το α Κολέγιο UWA μονοπάτι, που οδηγεί σε ένα βαθμό στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας. Τα υψηλής ποιότητας προγράμματα του UWA College, η εξαιρετική υποστήριξη και το διαδραστικό περιβάλλον μάθησης θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε περισσότερα στις σπουδές σας και όχι μόνο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει να διαβάζετε γιατί οι διεθνείς φοιτητές λατρεύουν να ζουν στο Περθ ή 7 θέσεις εργασίας με ζήτηση στην Αυστραλία – και πώς να προετοιμαστείτε για αυτές.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετεFacebook,Κελάδημα,Ίνσταγκραμ,LinkedIn,YouTubeκαιΤικ Τοκ.  

Πάροχος: Το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας (UWA), το Κολέγιο UWA σε συνεργασία με τους INTO Perth, CRICOS 00126G, PRV12169, Australian University, INTO Perth Pty Ltd είναι εγκεκριμένος τρίτος πάροχος του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αυστραλίας και θα παρέχει το μάθημα σχετικά με για λογαριασμό του.

Bir cevap yazın