5 λόγοι για τους οποίους το UWA College είναι η καλύτερη διαδρομή σας προς το UWA

4
5 λόγοι για τους οποίους το UWA College είναι η καλύτερη διαδρομή σας προς το UWA

Θέλετε να σπουδάσετε σε ένα πανεπιστήμιο που τα έχει όλα; Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας (UWA), στους κορυφαίους 100* του κόσμου, θα μπορούσε να είναι αυτό που ψάχνετε: ισχυροί δεσμοί με τον κλάδο, κορυφαία αποτελέσματα απασχολησιμότητας αποφοίτων και μία από τις πιο όμορφες πανεπιστημιουπόλεις που μπορείτε να δείτε ποτέ.

Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Αλλά σπουδάζοντας σε αυτό το παγκοσμίου φήμης ίδρυμα είναι εφικτό χάρη σε Κολέγιο UWA. Ακολουθούν πέντε σπουδαίοι λόγοι για τους οποίους το UWA College είναι η καλύτερη διαδρομή για πτυχίο στο UWA:

  1. εγγυημένη θέση**
  1. εξατομικευμένα ακαδημαϊκά προγράμματα
  1. εξειδικευμένο ακαδημαϊκό προσωπικό
  1. εξατομικευμένη υποστήριξη
  1. πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της UWA.

1. Έχετε εγγυημένη θέση στο UWA**

Υπάρχει ένα μέρος στο UWA με το όνομά σας όταν σπουδάζετε Πρόγραμμα UWA College. Απλώς πρέπει να πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις εισόδου στα μαθήματα και τυχόν άλλα κριτήρια επιλογής που ορίζει η UWA.

Εάν μελετήσετε το Πρόγραμμα UWA Foundationθα μπορούσατε να προχωρήσετε στο πρώτο έτος του όποιος των προπτυχιακών τίτλων σπουδών της UWA. Αυτή είναι μια εντυπωσιακή επιλογή από πάνω από 350 ειδικότητες, οπότε θα υπάρχει ένα θέμα που σας ταιριάζει.

Ή ίσως ένα δίπλωμα κολεγίου UWA σας ταιριάζει. Υπάρχουν προγράμματα σε εμπόριο, επιστήμη υπολογιστών και δεδομένων, μηχανική ή επιστήμη που όλα σας προετοιμάζουν για την είσοδο στο δεύτερο έτος ενός προπτυχιακού τίτλου στο UWA. Επιλέξτε αυτό το πρόγραμμα και θα ολοκληρώσετε το πτυχίο σας σε τρία χρόνια – όπως και οι εγχώριοι φοιτητές!

2. Μελετήστε ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για διεθνείς φοιτητές

Το UWA College είναι η τέλεια προετοιμασία για προπτυχιακές σπουδές. Τα προγράμματα εδώ σχεδιάζονται με το πανεπιστήμιο και είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ξένων φοιτητών. Αυτό σημαίνει ότι αυτό που μαθαίνετε είναι εγκεκριμένο από την UWA και σε προετοιμάζει για το πανεπιστήμιο.

Θα αναπτύξετε τις δεξιότητες μελέτης για να πετύχετε στο UWA και θα βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα, εάν χρειαστεί.

Η Μαλαισιανή φοιτήτρια Shu Wen εξηγεί πώς η εμπειρία της μελετώντας το Πρόγραμμα UWA Foundation τη βοήθησε να μάθει χρήσιμες ακαδημαϊκές δεξιότητες: «Το UWA College έχει ένα πρόγραμμα σπουδών που μου παρείχε τα εργαλεία που χρειαζόμουν για το πανεπιστήμιο, όπως π. ως έκθεση σε αναφορές, πλοήγηση στα Συστήματα Διαχείρισης Μάθησης του πανεπιστημίου και μαθήματα που προώθησαν τις δεξιότητες κριτικής σκέψης».

3. Θα μάθετε από έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό

Είναι αυτονόητο ότι οι καθηγητές στο UWA College είναι έμπειροι και γνώστες. Αλλά κατανοούν επίσης τις προκλήσεις των σπουδών στο εξωτερικό, γι’ αυτό ξέρουν πώς να σας βοηθήσουν να προσαρμοστείτε στο νέο μαθησιακό σας περιβάλλον.

Με τα μεγέθη των τάξεων να περιορίζονται στο ελάχιστο, θα επωφεληθείτε από την πιο εξατομικευμένη υποστήριξη από τους δασκάλους σας. Διατίθενται επίσης ακαδημαϊκοί σύνδεσμοι για να σας καθοδηγήσουν. Θα παρακολουθούν την πρόοδό σας και θα σας βοηθήσουν με τυχόν ακαδημαϊκές ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

Μιλώντας για τους δασκάλους της στο UWA College, η Shu Wen λέει, «Ήμασταν τυχεροί που είχαμε δασκάλους που μας έδωσαν συμβουλές και μας καθοδήγησαν να προετοιμαστούμε για την πανεπιστημιακή ζωή στο UWA».

Το έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό του UWA College χρησιμοποιεί παρόμοιες μεθόδους διδασκαλίας με τους διδάσκοντες στο πανεπιστήμιο, έτσι θα αρχίσετε να προετοιμάζεστε για το πτυχίο σας από την πρώτη κιόλας τάξη. Μαθήματα που βασίζονται στην επιστήμη διδάσκονται στα εργαστήρια του UWA, επομένως θα πάρετε ακόμη και μια γεύση από τις εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας του πανεπιστημίου.

Στην πραγματικότητα, με Δίπλωμα του UWA College στη Μηχανικήθα σπουδάσετε ακόμη και μαζί με πρωτοετείς φοιτητές μηχανικής UWA στο τελευταίο σας τρίμηνο!

4. Λάβετε εξατομικευμένη υποστήριξη από την πρώτη μέρα

Όσο για τα γεγονότα της ζωής, μετακομίσει σε μια νέα χώρα για σπουδές είναι μια αρκετά μεγάλη υπόθεση. Αλλά το UWA College σας έχει καλύψει.

Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τις παραλαβές από το αεροδρόμιο, τη διαμονή ή την αίτησή σας στο πανεπιστήμιο; Ό,τι κι αν χρειάζεστε, η ομάδα του Student Services είναι εκεί για εσάς, σε κάθε βήμα.

Η φοιτήτρια του UWA Foundation Programme Isabelle από τη Μαλαισία ένιωσε ευπρόσδεκτη από την ημέρα που έφτασε, εξηγώντας «το προσωπικό στο UWA College είναι εξαιρετικά υποστηρικτικό και μας έκανε τους διεθνείς φοιτητές να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας».

Το UWA College είναι εκεί για εσάς όλο το εικοσιτετράωρο με την 24ωρη τηλεφωνική γραμμή βοήθειας για έκτακτες ανάγκες. Και αν είστε κάτω των 18 ετών, υπάρχει μια ειδική ομάδα U18 στο UWA College που παρέχει επιπλέον φροντίδα και υποστήριξη για να βοηθήσει τους μαθητές να εγκατασταθούν στη ζωή στο Περθ.

Την εβδομάδα πριν από την έναρξη των σπουδών σας, θα λάβετε μέρος σε ένα πρόγραμμα προσανατολισμού. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο το UWA College σας βοηθά να εγκατασταθείτε με συνεδρίες για να γνωρίσετε τους νέους καθηγητές, τους συμφοιτητές σας και το μαθησιακό περιβάλλον.

Η Isabelle προσθέτει, «κατά τη διάρκεια του Orientation, τα προγράμματα ήταν καλά μελετημένα και η κοινότητα του UWA College ήταν πραγματικά φιλική και χαρούμενη».

5. Γίνετε μέλος της κοινότητας της πανεπιστημιούπολης

Ένα από τα (πολλά!) σπουδαία πράγματα για το UWA College είναι ότι θα γίνετε φοιτητής πανεπιστημίου από τη στιγμή που θα φτάσετε.

Θα παρακολουθείτε μαθήματα στο UWA College, ένα σύγχρονο, ειδικά κατασκευασμένο φοιτητικό κέντρο στο κέντρο όλης της δράσης στο Πανεπιστημιούπολη του UWA στο Περθ. Με θέα στο πολυσύχναστο Oak Lawn, έναν υπαίθριο χώρο για να χαλαρώσετε με φίλους, και κοντά στο Guild Village, την κοινωνική καρδιά της φοιτητικής κοινότητας, είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για να ζήσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή στην πανεπιστημιούπολη!

Ανακαλύψτε τα καλύτερα σημεία στην πανεπιστημιούπολη πριν ξεκινήσετε το πτυχίο σας. Αποκτήστε πρόσβαση στη γκάμα των φανταστικών εγκαταστάσεων του πανεπιστημίου, από τη βραβευμένη βιβλιοθήκη, το υπερσύγχρονο γυμναστήριο και τις γκαλερί τέχνης στην πανεπιστημιούπολη μέχρι καφετέριες, 160+ κοινωνίες και άλλα.

Μάθετε περισσότερα για το πώς μπορεί να σας προσφέρει το UWA College μια ομαλή μετάβαση στις σπουδές στο UWA.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει να διαβάζετε γιατί το Περθ είναι ο τέλειος προορισμός σπουδών ή γιατί το UWA είναι το πανεπιστήμιο επιλογής για διεθνείς φοιτητές.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετεFacebook,Κελάδημα,Ίνσταγκραμ,LinkedIn,YouTubeκαιΤικ Τοκ.

* QS World University Rankings 2023

** Μια εγγυημένη θέση στο UWA υπόκειται στην εκπλήρωση των ελάχιστων απαιτήσεων εισόδου στα μαθήματα και τυχόν πρόσθετων κριτηρίων επιλογής που ορίζονται από την UWA

Πάροχος: Το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας (UWA), το Κολέγιο UWA σε συνεργασία με τους INTO Perth, CRICOS 00126G, PRV12169, Australian University, INTO Perth Pty Ltd είναι εγκεκριμένος τρίτος πάροχος του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αυστραλίας και θα παρέχει το μάθημα σχετικά με για λογαριασμό του.

Bir cevap yazın