5 Λύσεις για τα σχολεία για τη βελτίωση των ποσοστών ανακύκλωσης

6
5 Λύσεις για τα σχολεία για τη βελτίωση των ποσοστών ανακύκλωσης

Οι μαθητές του σχολείου γίνονται όλο και πιο ανήσυχοι για τις επιπτώσεις της ανθρωπότητας στο περιβάλλον και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν. Ωστόσο, όπως και οι περισσότεροι από εμάς… οι μαθητές δεν μπορούν να κάνουν το καθήκον τους για την προστασία των τοπικών οικοσυστημάτων μας χωρίς λίγη βοήθεια. Εκεί μπορείς να μπεις! Είτε είστε μέλος του τοπικού σας συμβουλίου εκπαίδευσης, διευθυντής σχολείου, δάσκαλος ή ακόμα και γονέας παιδιού που πηγαίνει σχολείο… μπορείτε να το βοηθήσετε να κάνει τη διαφορά!

Ίσως ρωτάτε, πώς μπορούν οι μαθητές να προστατεύσουν το περιβάλλον στο σχολείο; Μην ανησυχείτε, έχουμε ήδη γράψει άρθρα στο παρελθόν σχετικά πώς να αυξηθεί η ανακύκλωση των σχολείων και 7 φιλικά προς το περιβάλλον σχολικά είδη που ανακυκλώνονται εύκολα. Αλλά αυτό που δεν κάναμε είναι να εξηγήσουμε πώς να βελτιώσουμε τα ποσοστά ανακύκλωσης των σχολείων. Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, οι λύσεις ανακύκλωσης CleanRiver έχουν έναν οδηγό βήμα προς βήμα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να βελτιώσετε τα ποσοστά ανακύκλωσης στο τοπικό δημόσιο σχολείο, ιδιωτικό σχολείο, μεταλυκειακό ίδρυμα ή οποιοδήποτε άλλο κτίριο όπου η μάθηση είναι η κύρια εστίαση:

1. Αγοράστε επαρκή ποσότητα εμπορικών κάδων ανακύκλωσης

Το κύριο πρόβλημα που έχουν πολλά σχολεία με χαμηλά ποσοστά ανακύκλωσης είναι η έλλειψη κατάλληλων εμπορικών κάδων ανακύκλωσης. Ιδανικά, θα πρέπει να υπάρχει ένας εμπορικός κάδος ανακύκλωσης σε κάθε τάξη και γραφείο. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβά ή περίπλοκα, απλά πρέπει να βρίσκονται σε χώρους που χρησιμοποιούνται συνήθως. Πολλά από τα σχολεία CleanRiver παρέχει εμπορικούς κάδους ανακύκλωσης για να προτιμούν να έχουν μικρότερους κάδους ανακύκλωσης στις τάξεις και μεγαλύτερους σε κοινόχρηστους χώρους όπως η βιβλιοθήκη δίπλα στον εκτυπωτή και οι καφετέριες. Υποσημείωση; μόλις ξεκινήσαμε το δικό μας νέο προϊόν Sensi-Lid που είναι εξαιρετικό για κάδους οργανικών απορριμμάτων που βρίσκονται στα περισσότερα σχολικά κυλικεία.

πρόγραμμα βιολογικού κομποστοποίησης

Κάδοι ανακύκλωσης πάνω από το St. Andrew’s College

2. Εκπαίδευση του προσωπικού και των μαθητών σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές ανακύκλωσης

Όταν εφαρμόζουμε ένα νέο πρόγραμμα ανακύκλωσης σε ένα σχολείο, συχνά έχουμε πολύ πιο εύκολο χρόνο να διδάξουμε σε μαθητές και στο προσωπικό πώς να ανακυκλώνουν σωστά λόγω του φυσικού περιβάλλοντος της τάξης. Αυτός είναι ένας σημαντικός αλλά απλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι τα ποσοστά ανακύκλωσης παραμένουν υψηλά στο σχολείο σας. Συνιστούμε την εκπαίδευση των μαθητών και του προσωπικού σχετικά με το πρόγραμμα ανακύκλωσης του σχολείου σας στην αρχή κάθε νέας σχολικής χρονιάς ή εξαμήνου. Εάν το σχολείο σας δεν έχει ήδη ένα, κάντε κλικ εδώ για το δωρεάν ηλεκτρονικό μας βιβλίο για το πώς να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης.

3. Κάντε την ανακύκλωση διασκεδαστική

Πολλοί δάσκαλοι είναι εξοικειωμένοι με το να αναρωτιούνται «πώς μπορώ να το κάνω αυτό διασκεδαστικό;» όταν πρόκειται για σχέδια μαθημάτων που αφορούν λιγότερο από συναρπαστικά θέματα. Ως εταιρεία που παρέχει λύσεις ανακύκλωσης σε σχολεία για πάνω από 30+ χρόνια, είχαμε το μερίδιο του ενθουσιασμού μας. Σίγουρα μπορεί να είμαστε προκατειλημμένοι σχετικά με το πόσο διασκεδαστική είναι η ανακύκλωση, αλλά η μετατροπή της σε παιχνίδι είναι βέβαιο ότι θα πείσει ορισμένους μαθητές ότι η ανακύκλωση είναι διασκεδαστική! Σε μια περίπτωση, ένα σχολείο αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα προσαρμοσμένα γραφικά του κάδου ανακύκλωσης για να δημιουργήσει μια μπλε και κόκκινη ομάδα. Υπάρχουν 5 τρόποι για να προσαρμόσετε τους κάδους ανακύκλωσης CleanRiver ώστε να μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί με αυτό.

Εάν αποφασίσετε να χωρίσετε την τάξη σας σε ομάδες ανακύκλωσης, δώστε τους μοναδικές αποστολές κάθε εβδομάδα όπως:

  • Φέρνοντας ένα πλήρως ανακυκλώσιμο μεσημεριανό γεύμα
  • Συλλογή ανακυκλώσιμων απορριμμάτων έξω και ζύγισμα των σακουλών
  • Ποιος μπορεί να ανακυκλώσει τη μεγαλύτερη ποσότητα χαρτιού, πλαστικού, γυαλιού κ.λπ.

Η μετατροπή της ανακύκλωσης σε διαγωνισμό θα αυξήσει τη συντροφικότητα στην τάξη και θα αποδειχθεί επίσης ότι αποσπά την προσοχή από τον συνηθισμένο καθημερινό κύκλο μάθησης.

βελτίωση των ποσοστών ανακύκλωσης στο σχολείο

4. Δώστε ρόλο «Φιλικό προς το Οικολογικό» Προσωπικό και Μαθητές

Κάθε δύσκολο έργο μπορεί να ολοκληρωθεί με ικανή ηγεσία. Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε είναι ισχυρός υποστηρικτής για περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένες πρακτικές, τότε ίσως θα ήταν σε θέση να αξιοποιήσει καλά το πάθος του. Το να δίνουμε στους μαθητές και τους δασκάλους ένα πρότυπο που θα τους καθοδηγεί είναι πάντα ένα μπόνους όταν πρόκειται για τη βελτίωση των ποσοστών ανακύκλωσης των σχολείων.

5. Απαγόρευση πλαστικών μιας χρήσης

Αυτό είναι λίγο περισσότερο στην ακραία πλευρά των πραγμάτων, αλλά αν το σχολείο σας είναι πραγματικά αφοσιωμένο στην ανακύκλωση, τότε θα μπορούσε να αξίζει τον κόπο. Πολλοί κατασκευαστές είναι ανεύθυνοι με τις συσκευασίες τους και συχνά επιλέγουν πλαστικές συσκευασίες μιας χρήσης αντί για πιο πράσινες εναλλακτικές. Αν θέλετε να συμμετάσχετε στον αυξανόμενο αριθμό σχολείων που απαγορεύουν τα πλαστικά μιας χρήσης από το σχολείο σας υπέρ των ανακυκλώσιμων, τότε κάντε το άλμα!
Στο τέλος της (σχολικής) ημέρας, δεν μπορούμε όλοι να εγγυηθούμε ότι τα απόβλητά μας θα ανακυκλωθούν πλήρως, αλλά αν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα… η επιτυχία του προγράμματος ανακύκλωσης του σχολείου σας θα μπορούσε να δει τεράστια βελτίωση μέσα σε μια νύχτα. Απλώς ρωτήστε τους θυρωρούς αν παρατηρούν μείωση στην ποσότητα των σκουπιδιών που πρέπει να πετάξουν έξω!

Αναζητάτε περισσότερες συμβουλές ανακύκλωσης στα σχολεία; Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα άλλα ιστολόγια:

πρόγραμμα ανακύκλωσης, περιστασιακές αποδόσεις


Το CleanRiver Recycling παρέχει μια ποικιλία από καινοτόμες, ευέλικτες και προσαρμόσιμες λύσεις ανακύκλωσης. Για να προσδιορίσετε τη σωστή λύση για να καλύψετε τις ανάγκες σας, χρησιμοποιήστε το Επιλογέας προϊόντων CleanRiver.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, καλέστε μας στο 1-866-479-4038 ή στείλτε μας email στο [email protected].

Bir cevap yazın