7 θέσεις εργασίας σε ζήτηση στην Αυστραλία και πώς να προετοιμαστείτε για αυτές

2
7 θέσεις εργασίας σε ζήτηση στην Αυστραλία και πώς να προετοιμαστείτε για αυτές

Το όνειρο κάθε μαθητή είναι να βρει δουλειά μόλις αποφοιτήσει. Αλλά η ανταγωνιστική φύση ορισμένων σταδιοδρομιών μπορεί να κάνει αυτό το όνειρο να αισθάνεται απρόσιτο. Γι’ αυτό είναι απαραίτητος ο προγραμματισμός – και για τους ξένους φοιτητές στην Αυστραλία, αυτό σημαίνει ήδη από εσάς Κολέγιο UWA πρόγραμμα ακαδημαϊκής προετοιμασίας.

Το UWA College είναι ο δρόμος σας προς Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας (UWA), ένα κορυφαίο 100 πανεπιστήμιο στον κόσμο (QS World University Rankings 2023) που προσφέρει πλούσια μάθηση στον κλάδο και πρόσβαση σε περισσότερες από 4.500 βιομηχανικές συνεργασίες. Η UWA θα σας ανοίξει την πόρτα σε πλήθος ευκαιριών σταδιοδρομίας – ιδιαίτερα, θέσεις εργασίας στην Αυστραλία που χρειάζονται ειδικευμένους εργάτες.

Για να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε μια σταθερή – και επιτυχημένη – μελλοντική καριέρα, ακολουθούν μερικές από τις πιο απαιτητικές θέσεις εργασίας αυτή τη στιγμή:

 1. προγραμματιστές λογισμικού και εφαρμογών
 1. διαχειριστές κατασκευών
 1. Αναλυτές επιχειρήσεων και συστημάτων ΤΠΕ
 1. επαγγελματίες πολιτικού μηχανικού
 1. επαγγελματίες της διαφήμισης και του μάρκετινγκ
 1. μηχανικοί ορυχείων
 1. Ειδικοί σε θέματα ασφάλειας ΤΠΕ.

Προγραμματιστές λογισμικού και εφαρμογών

Σε έναν κόσμο όπου η ζωή βιώνεται και τεκμηριώνεται μέσω εφαρμογών (εφαρμογών), θα χρειάζονται πάντα προγραμματιστές λογισμικού και εφαρμογών για να σχεδιάζουν, να αναπτύσσουν, να δημιουργούν και να δοκιμάζουν λογισμικό και εφαρμογές για τον Ιστό και για κινητά.

 • Μέσος μισθός 110.000 $ AUD ετησίως για προγραμματιστές λογισμικού στην Αυστραλία*.
 • Οι θέσεις εισόδου ξεκινούν από 94.274 $ AUD ανά έτος*.

ΤΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ

Πτυχίο Μηχανικού της UWA (Hons) στη Μηχανική Λογισμικού είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνετε μηχανικός λογισμικού έτοιμος για βιομηχανία. Θα αποφοιτήσετε με τις δεξιότητες προγραμματισμού και την πρακτική εμπειρία που αναζητούν οι εργοδότες, λαμβάνοντας μέρος σε έργα πραγματικού κόσμου από πελάτες του κλάδου σε όλο το πτυχίο σας.

Για να προετοιμαστείτε για αυτό το πτυχίο:

 • Μελετήστε το Πρόγραμμα UWA Foundation. Σχεδιασμένο ειδικά για ξένους φοιτητές, αυτό το πρόγραμμα θα βελτιώσει τις ακαδημαϊκές σας γνώσεις και τις δεξιότητες της αγγλικής γλώσσας, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε στο Έτος 1 πτυχίου Μηχανικής (Hons) στη Μηχανική Λογισμικού.
 • Οι μαθητές με υψηλότερο επίπεδο αγγλικής γλώσσας και ακαδημαϊκούς βαθμούς θα μπορούσαν εναλλακτικά να μελετήσουν το UWA College Diploma in Engineering. Προσφέροντας είσοδο στο Έτος 2 του πτυχίου, αυτό το πρόγραμμα θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει κρίσιμο χρόνο για τις σπουδές σας!

Διευθυντές κατασκευών

Οι πόλεις μας εξελίσσονται συνεχώς. Από κτίρια κατοικιών μέχρι υποδομές, τα κατασκευαστικά έργα είναι παντού. Και οι διαχειριστές κατασκευών χρειάζονται για να σχεδιάσουν και να επιβλέπουν αυτά τα έργα σε κάθε στάδιο.

 • Μέσος μισθός στην Αυστραλία: 134.272 AUD $ ετησίως*.
 • Θέσεις εισαγωγικού επιπέδου: από 110.000 $ AUD ετησίως*.

ΤΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ

Η UWA προσφέρει συνδυασμένα πτυχία, επιτρέποντάς σας να συνδυάσετε το πτυχίο μηχανικής σας με ένα αντικείμενο που σχετίζεται με το εμπόριο – και να διευρύνετε τις επιλογές σταδιοδρομίας σας. Θα μπορούσατε να συνδυάσετε ένα πτυχίο πολιτικού μηχανικού με τη διαχείριση, δίνοντάς σας μια εικόνα για την εφαρμογή του πολιτικού μηχανικού και διαχείριση λειτουργιών. Θα αποφοιτήσετε με τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για να επιδιώξετε διευθυντικούς ρόλους στον κατασκευαστικό κλάδο.

Για να προετοιμαστείτε για αυτό το πτυχίο, επιλέξτε το Πρόγραμμα UWA Foundation. Σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των ξένων φοιτητών, αυτό το πρόγραμμα θα βελτιώσει τις ακαδημαϊκές σας γνώσεις και τις δεξιότητες της αγγλικής γλώσσας, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε με σιγουριά στο Έτος 1 αυτού του πτυχίου UWA.

Αναλυτές επιχειρήσεων και συστημάτων ΤΠΕ

Οι μεγάλες εταιρείες βασίζονται σε αναλυτές για να επανεξετάσουν, να αξιολογήσουν και να βελτιώσουν τα συστήματα ΤΠΕ τους για να βοηθήσουν στην κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να σχεδιάσετε νέους τρόπους επιτυχίας των οργανισμών.

 • Μέσος μισθός στην Αυστραλία: 57.500 AUD ετησίως*.
 • Πρόοδος σταδιοδρομίας διευθυντή ΤΠΕ: μέσος μισθός 137.775 $ AUD ετησίως*.

ΤΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ

Το UWA είναι μια ισχυρή επιλογή για μελλοντικούς επαγγελματίες υπολογιστών, που κατατάσσεται μεταξύ των 15 κορυφαίων πανεπιστημίων στην Αυστραλία για Επιστήμη Υπολογιστών και Συστήματα Πληροφοριών (QS World University Rankings ανά Θέμα 2023). Θα κερδίσετε περισσότερα κάνοντας επίσης αυτό που αγαπάτε: Οι απόφοιτοι του UWA έχουν τον 4ο υψηλότερο μέσο όρο αρχικών μισθών για πτυχιούχους υπολογιστών και πληροφορικής στην Αυστραλία, από 63.300 $ AUD (Good Universities Guide 2023).

Υπάρχουν πολλές εκπαιδευτικές διαδρομές για να διαλέξετε: α Πτυχίο Επιστήμης στην Επιστήμη των Υπολογιστών ή Επιστημονικά δεδομέναή α Πτυχίο Advanced Computer Science in Computing and Data Science.

Για να προετοιμαστείτε για ένα από αυτά τα πτυχία:

 • Ξεκινήστε τις σπουδές σας με το Πρόγραμμα UWA Foundation. Σχεδιασμένο ειδικά για διεθνείς φοιτητές, θα μπορούσατε να προχωρήσετε στο Έτος 1 οποιασδήποτε από αυτές τις επιλογές πτυχίου από αυτό το πρόγραμμα.
 • Ή, για μαθητές με υψηλότερο επίπεδο αγγλικής γλώσσας και ακαδημαϊκούς βαθμούς, θα μπορούσατε να προετοιμαστείτε για είσοδο στο Έτος 2 ενός πτυχίου με UWA College Diploma in Computer and Data Science.

Επαγγελματίες πολιτικού μηχανικού

Από γέφυρες, συνδέσμους μεταφοράς και αγωγούς μέχρι κτίρια κατοικιών, σχολεία, νοσοκομεία και στάδια, οι πολιτικοί μηχανικοί σχεδιάζουν, σχεδιάζουν και διαχειρίζονται την κατασκευή των δομημένων περιβαλλόντων των πόλεων μας.

 • Μέσος μισθός στην Αυστραλία: 108.419 $ AUD ετησίως*.
 • Θέσεις εισαγωγικού επιπέδου: από 90.000 $ AUD ετησίως*.

ΤΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ

Ένα από τα κορυφαία 100 πανεπιστήμια στον κόσμο για Πολιτική και Δομική Μηχανική (QS World University Rankings ανά Θέμα 2023), το UWA είναι ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως για να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως πολιτικός μηχανικός. Του Πτυχίο Μηχανικού (Hons) στον Πολιτικό Μηχανικό επικεντρώνεται στη βιομηχανία, που σημαίνει ότι θα αποφοιτήσετε με πραγματική εμπειρία στην επίλυση σύνθετων προβλημάτων μηχανικής για να δείξετε στους μελλοντικούς εργοδότες.

Για να προετοιμαστείτε για αυτό το πτυχίο:

 • Επιλέξτε να μελετήσετε το Πρόγραμμα UWA Foundation πρώτα. Σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους διεθνείς φοιτητές να προετοιμαστούν για την επιτυχία στο Έτος 1 ενός πτυχίου UWA, αυτό το πρόγραμμα θα ενισχύσει τις ακαδημαϊκές σας γνώσεις και θα βελτιώσει τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα.
 • Εάν έχετε υψηλότερο επίπεδο αγγλικής γλώσσας και ακαδημαϊκούς βαθμούς, θα μπορούσατε αντ ‘αυτού να δικαιούστε να σπουδάσετε UWA College Diploma in Engineering. Θα εξοικονομήσετε χρόνο στις σπουδές σας με αυτό το πρόγραμμα, προχωρώντας στο 2ο έτος του πτυχίου σας.

Επαγγελματίες διαφήμισης και μάρκετινγκ

Το μάρκετινγκ είναι παντού – από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το email marketing μέχρι τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και το μάρκετινγκ περιεχομένου. Με τόσες πολλές διαφορετικές στρατηγικές, οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ είναι πάντα περιζήτητοι.

 • Μέσος μισθός στην Αυστραλία: 87.643 AUD ετησίως*.
 • Πρόοδος σταδιοδρομίας διευθυντή μάρκετινγκ: μέσος μισθός 110.579 $ AUD ανά έτος*.

ΤΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ

Πτυχίο Εμπορίου της UWA στο Μάρκετινγκ θα σας δώσει τη γνώση, την εμπειρία και τις δεξιότητες για να γίνετε επιχειρηματίας επαγγελματίας μάρκετινγκ σε έναν κόσμο με συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς. Θα εφαρμόσετε τη μάθησή σας στην πράξη κατά τη διάρκεια του πτυχίου σας, συνεργαζόμενοι με κορυφαίους φορείς στο Περθ σε πραγματικά έργα.

Για να προετοιμαστείτε για αυτό το πτυχίο:

 • Ξεκινήστε με το Πρόγραμμα UWA Foundation. Προετοιμαστείτε για το 1ο έτος πανεπιστημιακών σπουδών στο UWA με σχεδιασμό προγράμματος ειδικά για διεθνείς φοιτητές – βελτιώνοντας τις ακαδημαϊκές σας γνώσεις και τις δεξιότητες της αγγλικής γλώσσας.
 • Εναλλακτικά, εάν έχετε υψηλότερο επίπεδο αγγλικής γλώσσας και ακαδημαϊκούς βαθμούς, θα μπορούσατε να είστε επιλέξιμοι να σπουδάσετε UWA College Diploma in Commerce. Θα αυξήσετε τις ειδικές για την επιχείρησή σας γνώσεις και θα αναπτύξετε λεξιλόγιο στον τομέα σας, προχωρώντας στο 2ο έτος του πτυχίου σας.

Μηχανικοί ορυχείων

Η βιομηχανία εξόρυξης είναι μια από τις ραχοκοκαλιές της οικονομίας της Δυτικής Αυστραλίας. Και οι μηχανικοί εξόρυξης έχουν έναν από τους πιο τεχνικούς ρόλους – συνδυάζοντας εξειδικευμένες δεξιότητες διαχείρισης έργων με τεχνολογικές και επιστημονικές δεξιότητες.

 • Μέσος μισθός στην Αυστραλία: 150.000 AUD $ ετησίως*.
 • Θέσεις εισαγωγικού επιπέδου: από 130.000 $ AUD ετησίως*.

ΤΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ

Κατατάχθηκε στην 7η στον κόσμο για Μηχανική Ορυκτών και Μεταλλείων (QS World University Rankings ανά Θέμα 2023), η UWA είναι μια από τις καλύτερες επιλογές του πλανήτη για αυτόν τον κλάδο μηχανικής. Θα ολοκληρώσετε τις σπουδές σας σε Περθ – μια κορυφαία παγκόσμια ενεργειακή πόλη που φιλοξενεί οκτώ από τις 14 μεγαλύτερες εταιρείες ενέργειας στον κόσμο.

Πτυχίο Μηχανικού της UWA (Hons) στη Μηχανική Μεταλλείων θα διευκολύνει κρίσιμες συνδέσεις με κορυφαίους οργανισμούς στη βιομηχανία εξόρυξης, όπως οι BHP, Rio Tinto και FMG, καθώς μαθαίνετε τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία της σταδιοδρομίας.

Για να προετοιμαστείτε για αυτό το πτυχίο:

 • Ξεκινήστε τις αυστραλιανές σας σπουδές με το Πρόγραμμα UWA Foundation. Δημιουργημένος για φοιτητές στο εξωτερικό, θα αναπτύξετε τις γνώσεις σας για το αντικείμενο και τις δεξιότητες της αγγλικής γλώσσας, ώστε να μπορείτε να εισέλθετε με σιγουριά στο Έτος 1 ενός πτυχίου Bachelor στο UWA.
 • Μια άλλη επιλογή είναι η UWA College Diploma in Engineering. Σχεδιασμένο για μαθητές με υψηλότερα αγγλικά και ακαδημαϊκά επίπεδα, θα βελτιώσετε τις γνώσεις σας στα μαθηματικά και τη φυσική καθώς αναπτύσσετε δεξιότητες μελέτης. Στη συνέχεια, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, θα μπορούσατε να εισαγάγετε το έτος 2 του πτυχίου σας.

Ειδικοί σε θέματα ασφάλειας ΤΠΕ

Καθώς αυξάνεται το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, αυξάνεται επίσης η ζήτηση για ειδικούς στην ασφάλεια των ΤΠΕ -ή την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Θα βοηθήσετε στην ψηφιακή προστασία των οργανισμών, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία σας για την πρόληψη, την παρακολούθηση και τον περιορισμό των απειλών στον κυβερνοχώρο.

 • Μέσος μισθός στην Αυστραλία: 125.208 AUD $ ετησίως*.
 • Θέσεις εισαγωγικού επιπέδου: από 104.874 $ AUD ανά έτος*.

ΤΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ

Πτυχίο Επιστήμης της UWA στην Κυβερνοασφάλεια είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στον κλάδο που σας δίνει τις εξειδικευμένες γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες για να επιτύχετε σε μια καριέρα στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Εναλλακτικά, επιλέξτε α Πτυχίο Προηγμένης Επιστήμης Υπολογιστών στη Διεθνή Κυβερνοασφάλεια για μια παγκόσμια προοπτική, διερευνώντας πώς η κυβερνοασφάλεια σχετίζεται με ζητήματα της σύγχρονης διεθνούς πολιτικής.

Για να προετοιμαστείτε για ένα από αυτά τα πτυχία:

 • Μελετήστε το Πρόγραμμα UWA Foundation – ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα σχεδιασμένο ειδικά για ξένους φοιτητές με ενότητες αγγλικής γλώσσας και ειδικών θεμάτων. Θα μπορούσατε να προχωρήσετε στο Έτος 1 οποιασδήποτε από αυτές τις επιλογές πτυχίου από αυτό το πρόγραμμα.
 • Για φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν πτυχίο Επιστήμης στην Κυβερνοασφάλεια, υπάρχει επίσης η επιλογή να το σπουδάσουν UWA College Diploma in Computer and Data Science. Προσφέροντας είσοδο στο Έτος 2 του πτυχίου σας, θα αναπτύξετε τις γνώσεις σας για το θέμα και το βασικό λεξιλόγιό σας για την επιτυχία στο πανεπιστήμιο.

* Μέσοι μισθοί Talent.com στην Αυστραλία, Απρίλιος 2023

Μάθετε περισσότερα για τη μελέτη στο Κολέγιο UWA.

Μπορεί επίσης να θέλετε να διαβάσετε “Γιατί το UWA είναι το πανεπιστήμιο επιλογής για διεθνείς φοιτητές‘ ή ‘8 μοναδικά χαρακτηριστικά που κάνουν το Περθ τον τέλειο διεθνή προορισμό σπουδών‘.

Υμπορείτε να μας ακολουθήσετε Facebook, Κελάδημα, Ίνσταγκραμ, LinkedIn, YouTube και Τικ Τοκ.

Πάροχος: Το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας (UWA), το Κολέγιο UWA σε συνεργασία με τους INTO Perth, CRICOS 00126G, PRV12169, Australian University, INTO Perth Pty Ltd είναι εγκεκριμένος τρίτος πάροχος του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αυστραλίας και θα παρέχει το μάθημα σχετικά με για λογαριασμό του.

Bir cevap yazın